BIMM Institute

Der er altid nogen at jamme med på BIMM Institute
 

Studier på BIMM Institute

Beliggenhed er essentielt for mange musikere, og BIMM Institute i London er beliggende i hjertet af Englands musikindustri. Her får du tonsvis af muligheder takket være en energisk livescene og et stærkt netværk i musikbranchen. Mere end halvdelen af musikindustrien i England har base i London.

Nedenfor finder du generel information om dét at studere på BIMM Institute. Vores øvrige sider giver dig dybdegående information om uddannelser, livet som studerende i London, bolig & campus samt ansøgningsprocessen.

Uanset om det er undervisning i klasseværelser, i et studie, på scenen eller til en festival, så giver BIMM de studerende perfekte forudsætninger for at kunne forfølge drømmen om en musikkarriere ved at tilbyde gode muligheder for at netværke og interagere med folk i musikbranchen.

10 gode grunde til at studere på BIMM Institute

1. BIMM i London er hjemsted for omkring 1650 studerende fra mere end 50 forskellige lande. 

2. Netværk: Et vigtigt redskab i ethvert arbejdsliv er evnen til at kunne arbejde sammen med andre mennesker. I musikindustrien er det faktisk helt essentielt, at man formår at komme godt ud af det med venner, bandmedlemmer, kollegaer og endda helt fremmede. Vil du blive til noget i musikbranchen, er gode kontakter og et godt netværk uvurdérligt. BIMM Institute giver dig optimale forudsætnigner for at få en fod inden for i branchen. 

3. The BIMM album er et opsamlingsalbum bestående af de 10-15 bedste sange, der er indsendt af BIMM Londons studerende. Albummet bliver distribueret vidt og bredt, og det er en enestående mulighed for de studerende til at komme ud med deres musik til topproducere, og måske endda få lov til at opleve arbejdet med BIMM's artist development team på egen hånd.

4. Karriererådgivning og -vejledning: På BIMM får du en speciel tilknytning til musikindustrien ved at få unik hands-on-erfaring inden for forskellige områder i branchen - f.eks. via praktikophold. Derudover afholder BIMM de populære 'Masterclasses', hvor en kendt musiker holder foredrag om relevante emner i branchen. Nylige Masterclass-foredragsholdere er Robert Trujilo (Metallica), Nick Mason (Pink Floyd) og Ed o'Brien (Radiohead).

5. BIMM's Karriere- og branchehub arrangerer ligeledes en række spændende foredrag fra alle afkroge af musikbranchen. Det kan være et foredrag afholdt af en global mediegigant, et netværksevent eller en kop kaffe med en cool kunstner. BIMM stræber efter at give de studerende de bedste forudsætninger for at lykkes i musikbranchen. 

Start din musikkarriere på BIMM Institute

6. Live-erfaring: Ud over at bruge liveoptrædener som en del af undervisningen, har BIMM-studerende også mulighed for at deltage i livekoncerter fra tid til anden rundt om i London.

7. BIMM afholder såkaldte 'Song Circles', hvor spirende sangtalenter og sangskrivere får mulighed for at fremvise deres musik eller tekster i et intimt miljø med et publikum bestående af passionerede musikfans, fælles studerende, musikere og somme tider gæster fra musikbranchen.

8. Eksklusive festivalpartnerskaber: I 2015 hjalp mere end 1100 BIMM-studerende til med at opstille, afholde og endda optræde på musikfestivaler i både England og resten af Europa.

9. 77% af dimmitenderne fra BIMM er i arbejde inden for seks måneder fra de dimmiterer.

10. Tidligere BIMM-dimmitender inkluderer navne som James Bay, The Kooks, Izzy Bizu, Ed Drewitt (Sangskriver - One Direction, Olly Murs, Little Mix), Jordan Whitmore (A&R Atlantic Records) og Natasha Bent (Coda Music Agency - Take That, Disclosure, The Prodigy, Jess Glynne, Bastille, Ellie Goulding og Imagine Dragons).

Hvordan kan KILROY hjælpe mig ind på BIMM Institute?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vi skal nok hjælpe dig hele vejen fra dine indledende spørgsmål til ansøgningsprcessen, og til du til sidst ankommer på BIMM. Vores studievejledere kan desuden sende dig estimerede budgetter over dit studieophold i England.

Læs mere om BIMM Institute

Lyder BIMM Institute fristende?
Kontakt os!
Kontakt