BIMM Institute

studere musik i london

Bolig og campus på BIMM Institute

Vil du gerne studere på BIMM Institute, men er usikker på, hvor du kan bo henne? Tag det roligt, KILROY skal nok guide dig. Få mere information om dine boligmuligheder og campuslivet på BIMM Institute her.

Studiebolig i London

BIMM Institute tilbyder desværre ikke bolig på campus, men heldigvis er der masser af andre gode muligheder at vælge imellem.

De studerende skal selv finde sin egen bolig, og for at gøre det så nemt for den studerende som muligt, har BIMM lavet en 'Boligrådgivningspakke'.

BIMM kan også hjælpe de studerende med at komme i kontakt med andre studerende, der leder efter roommates at dele bolig med. Dette gøres gennem den liste med studerende, der leder efter roommates, som bliver sendt ud til alle optagede studerende sammen med optagelsesbrevet. Derudover findes der BIMM London Accommodation, der er en Facebookside med selvsamme formål.

Hvis du har behov for personlig rådgivning, kan du også sende en e-mail til [email protected], efter du er blevet optaget på BIMM Institute.

Campuslivet på BIMM InstituteDe studerende optræder rundt om i London

BIMM-studerende deler alle den samme passion for musik, uanset om det er som optrædende kunstner, eller inden for musikproduktion, sangskrivning og entreprenørskab. Den samlede gruppe af BIMM-studerende skaber et dynamisk og kreativt studiemiljø, der giver den studerende de bedste forudsætninger for at få mest ud af deres talent - heriblandt gennem de gode netværksmuligheder. Ikke blot de studerende imellem, men også med folk fra musikbranchen samt de kunstnere, der gæster BIMM.

Hvert BIMM-campus har topmoderne faciliteter, og er forsynet med udstyr og software fra verdens førende producenter af musikinstrumenter, der alle aktivt støtter BIMM Institute.

Insititutet er beliggende i bydelen, Fulham, med Universal Music beliggende noget nær i 'baghaven'. Derudover er det blot et stenkast fra Stamford Bridge, der er hjemsted for fodboldklubben Chelsea F.C.

Lyder BIMM Institute fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt