BIMM Institute

studere i london - musikbranche uddannelse

Livet som studerende i London

London er en af verdens største musikbyer. Det er den perfekte legeplads for en spirende musiker. Her kan du tjekke nye bands ud, netværke med folk i branchen og komme tættere på masser af de store pladeselskaber og agentbureauer.

Livet udenfor BIMM Institute

London er en central del af musik- og kunstscenen, og har både et flot nationalt og internationalt renommé. Som en kulturelt mangfoldig by med masser af studerende, er London en glimrende kilde til at skabe både inspiration og muligheder for byens mange musikere og kunstnere. Ud over at være hjemsted for mange af de store pladeselskaber og populære spillesteder, har byen også en spirende undergrunds-musikscene med flere hundrede spillesteder og barer, hvor du som studerende kan blive fortrolig med dit håndværk.

Enhver musikstil der nogensinde har eksisteret, og nogensinde vil eksistere, skal nok finde vej til London. Fra legendariske jazz-kunstnere, upcoming indie-grupper til toppen af poppen, der aften efter aften går på scenen i byens musikarenaer; intet kan stoppe Londons utallige spillesteder. Og som det er med musikscenen i London, er det med kulturtilbuddene i byen. London er en smeltedige af kulturtilbud fra alle verdens hjørner, og studerende på BIMM Institute i London kan se frem til berigende oplevelser af enhver slags.

Studér på BIMM Institute i London

Transport i London

London er en stor by, og derfor har du flere forskellige muligheder for at komme rundt:

  • Metro: Der findes 11 farvekodede metrolinjer i Londons metrosystem. Du kan fange metroen mellem 05:00 og 00:30 på de fleste ruter. I 2016 blev natteruter dog indført på udvalgte linjer. 
  • Bus: En billig måde at komme rundt i London er med bus. Busserne kører generelt mellem 05:00 og 00.30, og ligesom med metroen, kører der natbusser på de større linjer mellem midnat og klokken 05:00. 
  • Toge over jorden: Der kører ligeledes lokaltoge over jorden i London. Disse kører fra omkring klokken 05:00 til midnat i hverdagene samt lørdag og fra klokken 07:00 til midnat om søndagen.
  • Santander-cykler: Er Londons selvbetjenings-cykelleje til de kortere ture. Der er mere end 10.000 cykler til leje, og du finder 700 cykeldepoter rundt om i byen.
Lyder BIMM Institute fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt