Bournemouth University

Bournemouth har et af de varmeste klimaer i England
 

Studier på Bournemouth University

Bournemouth University tilbyder professionel og innovativ læring. Dimittender fra Bournemouth University er attraktive for arbejdsgivere, og universitetet har en af de højeste ansættelsesprocenter i Storbrittanien. Bournemouth byder desuden på en skøn strand med gode muligheder for surfing samt ét af de varmeste klimaer i landet.

Nedenfor finder du generel information omkring det at studere på Bournemouth University. Derudover finder du specifik information omkring uddannelser, by, bolig & campus og ansøgningsprocessen på vores øvrige sider.

9 gode grunde til at læse på Bournemouth University

 • Den højtrangerede medieskole tilbyder anerkendte kurser i Medieproduktion, Journalistik & Kommunikation, Computeranimation og Virksomheds- og Marketingskommunikation.
 • 93,3 % af dimittenderne fra Bournemouth University har enten job eller er indskrevet på efterfølgende studier inden for de første seks måneder efter dimission. 
 • Bournemouth University har omkring 2000 internationale studerende fra godt 120 forskellige lande.
 • Alle bacheloruddannelser tilbyder mulighed for praktikplads (internships).
 • Bournemouth University tilbyder betalte praktikophold for kandidatstuderende i Business, Turisme, IT og Teknologi på tværs af 29 fagområder, i op til 12 måneder.
 • Bournemouth University har en af Englands største samlinger af e-journals og e-bøger, hvilket gør biblioteket nemt tilgængeligt.
 • Studenterforeningerne har omkring 100 klubber og sociale enheder, der omhandler alt fra bl.a. sport, kultur og akademiske interesser.
 • Universitetet tilbyder gratis engelskundervisning til internationale studerende både i form af gruppeundervisning og en-til-en-undervisning. 
 • Bournemouth University tager klima og bæredygtighed meget seriøst, og har en specifik politik for biodiversitet, der blandt andet skal sørge for at definere udgangspunktet for biodiversitet på, og omkring, campus. På den måde kan universitetet identitificere de vitale flor og fauna. Reducering af pesticider, fjernelse af invasive dyrearter og at forbedre fuglenes levevilkår er også en del af planen.

Bournemouth Universitys gode omdømme

 • For første gang er Bournemouth Uni, ifølge Times Higher Education World University Rankings (2015/16), trådt ind på listen over top 500 universiteter i verden. BU er desuden ét af blot fire britiske post-92-universiteter på listen.
 • BU er ifølge Guardian University Guide 2016 ligeledes sprunget flere pladser frem på listen over de britiske universiteter. Her er man nu placeret som nummer 63 ud af 119 mod en tidligere placering som nummer 71.
 • BU er hjemsted for National Centre for Computer Animation (NCCA), og dermed anerkendt som det bedste sted i UK at studere computeranimation og visuelle effekter. NCCA har været frontløber for både uddannelse og forskning inden for computergrafik og -animation siden 1989, og var, ifølge 3D World Magazine, placeret i top 10 i verden inden for animation og digitale effekter i 2015.
 • Bournemouth University har 33 anerkendelser for universitetets kurser.

Hvad kan jeg læse på Bournemouth University?

Bournemouth University har en bred portefølje af fag indenfor spændende discipliner på både bachelor- og kandidatniveau. De mest populære linjer er Journalistik, Design, Film & TV, Turisme, Økonomi, Dataanimation og Marketing.

Hvad koster det at studere på Bournemouth University?

På bachelorstudier fastsætter Bournemouth Uni dine studieudgifter fra det år du begynder. Det betyder, modsat de fleste andre britiske universiteter, at du ved præcis, hvor meget hele din uddannelse samlet kommer til at koste.

Kontakt KILROY hvis du har nogle spørgsmål til, eller leder efter mere information omkring, prisen på dit ønskede studie, dét at studere i England eller hvis du ønsker at søge ind på Bournemouth University.

Fun facts om Bournemouth University

 • 1224 stipendier blev tildelt i 2014/15 til en samlet værdi af omkring 20 mio. kr.
 • Flere dimittender fra medieskolen har arbejdet på flere Hollywoodfilm, heriblandt "Gravity", der vandt en oscar for bedste visuelle effekter i 2014 samt en BAFTA i samme kategori og "Interstellar", der modtog samme priser i 2015.  
 • 2700 frivilligtimer lagde studerende på Bournemouth University i frivillige projekter i løbet af 2014.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med mine studier på BU?

KILROY tilbyder gratis studierådgivning, og vores studierådgivere kan hjælpe dig med svar på alle dine spørgsmål omkring studierne på Bournemouth University. Ja rent faktisk hjælper KILROYs studierådgivere dig gennem alle steps; fra dine indledende spørgsmål til din første uge på universitet!

Lyder Bournemouth University fristende?
Kontakt os!
Kontakt