Bournemouth University

Ansøg til Bournemouth University

Ansøg til Bournemouth University

Er Bournemouth University lige det universitet, du drømmer om at studere på? Eller er du blevet nysgerrig på at vide mere - så kontakt KILROYs studievejledere for råd eller information omkring ansøgningsprocessen.

KILROY er Bournemouth Universitys officielle repræsentanter i de nordiske lande, Holland og Belgien, og vi kan hjælpe dig med information eller besvarelse af enhvert spørgsmål, du måtte have, og de vil med glæde hjælpe dig til at blive studerende i Bournemouth.

Stipendier på BU
Bournemouth University tilbyder mange forskellige stipendier til internationale studerende. Alle stipendier er til fuldtidsstudier, og bliver tildelt i form af nedsat studieafgift - medmindre andet er specificeret.  Du kan finde mere information om stipendier på Bournemouth University's hjemmeside.

Adgangskrav

Adgangskravene varierer afhængig af, hvilket studie du gerne vil ind på. Bournemouth University kræver et vist akademisk niveau, og din ansøgning vil blive behandlet sammen med dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag, som du i øjeblikket tager.

Hvordan er sprogkravene?

Sprogkravene på BU varierer afhængig af studieprogram og studieniveau. Der er standardiserede krav til engelsktests (TOEFL/IELTS), men der kan være undtagelser. Kontakt KILROYs studievejledere, hvis du har spørgsmål til engelskkravene på en bestemt uddannelse på BU.

Hvornår skal jeg ansøge til Bournemouth University?

Kontakt KILROY for at høre om ansøgningsfrister og procedurer.

Lyder Bournemouth University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt