Bournemouth University

Læs på Bournemouth Universitet

Bolig & campus på Bournemouth University

Campusserne omkring Bournemouth University i England er fulde af liv, og du finder et helt unikt studiemiljø her.

Studiebolig i Bournemouth

Det at finde et sted at bo, og hvor du kan føle dig hjemme, er en vigtig del af at studere i udlandet. Som international studerende, har du flere muligheder for at finde et sted at bo, både uden for og på campusområderne.

bournemouth-student-village-talbot
Studieboligerne på Talbot-campusset

Dine muligheder afhænger af, hvornår du søger ind, og du kan både få boliger i Bournemouth eller i nabobyen Poole. Hvis du ønsker at finde et sted at bo på det private marked, kan universitetes bolighjælp hjælpe dig med information om, hvordan du finder det rigtige hjem for dig. Kontakt gerne vores studievejledere for mere information.

Campusser på Bournemouth University
Bournemouth University har to campusser. Talbot Campus er placeret omkring tre kilometer fra centrum, mens Lansdowne Campus er placeret i centrum. Nogle kurser bliver også tilbudt på Wiltshire College i Salisbury, der ligger omkring 50 minutter nord fra Bournemouth. Selv om BU's campusser er placeret mere eller mindre i centrum af byen, er de nærliggende naturområder som New Forest, The Purbecks og byens kystlinje værdifulde ressourcer for biodiversiteten, som gør, at du kan nyde de skønne omgivelser. BU har i øvrigt en meget klar politik og plan for biodiversitet.  


Læs på Bournemouth UniversityStudér på Bournemouth University i England. 

Livet på campus på Bournemouth University

Klimaet og omgivelserne gør campuslivet meget behageligt, men BU tilbyder meget mere end det. SportBU tilbyder sportsaktiviteter for alle, uanset niveau. Et medlemsskab hos SportBU giver blandt andet adgang til fitness, sociale sportsturneringer, hvor alle kan være med, samt et mere omfattende sportsprogram, der kræver et vist sportsligt niveau. Du kan endda arbejde frivilligt med sportsaktiviteter selv, og på den måde give dit sociale studenterliv et ekstra pift.

Hvis sport ikke lige er dig, organiserer studenterforeningen, SUBU, en række klubber og sociale aktiviteter. Det at tilmelde sig en, eller flere, af disse, er en glimrende måde at møde nye mennesker og tilpasse sig studielivet i Bournemouth på. SUBU er i øvrigt også ansvarlige for Dylan's Kitchen & Bar på Talbot-campusset, der byder på mad i mange genrer, ligesom de står bag "The Old Fire Station nightclub" på Lansdowne-campusset. 

Bournemouth University tilstræber sig på at tilbyde et udannelsesmiljø i verdensklassse, og både lærings-, support- og de sociale faciliteter er resultatet af dette. Tag forbi Student Center for at opleve det på egen hånd!

Transport fra Bournemouth University til byen

Offentlig transport med bus afgår hvert kvarter fra universitetet til Bournemouth Centrum.

Lyder Bournemouth University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt