Coventry University

Campus & bolig på Coventry University

Universitetet dækker et 33 hektar stort campus område i hjertet af Coventry. Områdets studiemiljø og -bygninger udvikles og forbedres konstant med hele £160m tilsidesat formålet.

Faciliteter på Coventry University

Universitetet udvider bl.a. med et nyt stort "Engineering & Computing" fakultetsbygning designet af industrieksperter, med den seneste teknologi indenfor indlæring i England. Bygningen skal understøtte Coventrys innovative og spændende tilgang til indlæring og undervisning, som bl.a. er anerkendt af Massachusetts Institute of Technology (MIT) som "best practice" i Storbritannien.

Lanchester Library har over 1200 studieområder, 450 pc-arbejdsstationer og en gigantisk mængde studiematerialer og informationsservice. Bygningens prisbelønnede design maksimerer mængden af naturligt lys og ventilation - der er også en bogbutik og tilhørende café. I midten af campus finder du theHub, som huser studenterforeningen samt et studieservice kontor med bl.a. karrierecentre, læge- og sundhedskonsultation samt en "food court", Costa Coffee, hårsalon samt en natklub.

På universitetets "Sports and Recreation Centre" finder du nye træningsmaskiner, mulighed for leje af sportshaller til fodbold, basketball og meget mere. Nær campus finder du desuden et Olympisk 50m svømmebassin.

Transport

Coventry er let at komme til takke været byens centrale placering i midten af England. Togstationen ligger kun få minutters gang fra universitetet, som ligger midt i byens centrum.

Bolig i England

Coventry University har gode muligheder for studiebolig når du som studerende vil bo på campus. Du finder en række af muligheder, som passer dine behov og ønsker. Husk at når du bor på campus får du rig mulighed for at møde andre studerende og derved let blive integreret i England og studielivet på Coventry University.

  • University-owned accommodation
  • Catered accommodation
  • Self-catered accommodation
  • Approved halls of residence
  • Private accommodation
  • thefuturelets (the University's own lettings agency).

Boligudgifter ligger på mellem £97.50 - £210 pr uge, afhængig af boligtype.

Lyder Coventry University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt