London Metropolitan University

ansøg til london met

Ansøg til London Metropolitan University

London Metropolitan University har løbende ansøgningsfrister og optagelse. Hvis du drømmer om at læse på London Met, kan du kontakte KILROYs studievejledere som kan fortælle dig mere om ansøgningsprocessen. KILROYs studievejledning er gratis.

KILROY er London Metropolitan Universitys officielle repræsentant i Norden og vi hjælper dig med at svare på dine spørgsmål om at studere i London, studielivet i London og alt der i mellem.

Kontakt venligst KILROYs studievejledere for at modtage ansøgningsblanketten til London Metropolitan University.


Adgangskrav

London Metropolitan University kræver en gennemsnitslig præstation fra din gymnasielle uddannelse, og de evaluerer din ansøgning ud fra dine tidligere og nyere studier, dine karakterer og de fag du har læst eller valgt.

Hvilke engelsk krav er der?

London Met kræver et engelsk niveau svarende til:

  • Foundation: IELTS 5.0 (min/subject to programme)
  • Bachelor: IELTS 6.0 (min/subject to programme)
  • Master : IELTS 6.0 (min/subject to programme)

Hvis du ansøger om en bachelor uddannelse eller 1-2 semestre som Study Abroad studerende, kan London Met kigge på dine engelsk karakterer fra din gymnasielle uddannelse. Hvis du ansøger om optagelse på en kandidat uddannelse, kan London Met kigge på hvilke emner du er blevet undervist i mens du læste din bachelor. Hvis dine engelsk kundskaber bliver accepteret, er det ikke sikkert at du skal tage en engelsk test. Vores studievejledere kan fortælle dig meget mere om denne del.

Hvornår skal jeg ansøge om optagelse?

Du kan løbende ansøge om optagelse på London Metropolitan University da der løbende er optagelse. Semestrene starter i september og januar. Vi anbefaler at du starter ansøgningsprocessen så snart du ved at du gerne vil til udlandet at læse.

Har du spørgsmål om London Met?
Få gratis vejledning
Lyder London Metropolitan University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt