London Metropolitan University

studiebolig i london - campus på london met

Bolig i London

London Met har tre campuses: Aldgate i East London, Moorgate i centrum og Holloway i den nordlige del af London. Få gratis vejledning om bolig i London hos KILROYs studievejledere.

Studiebolig i London

Universitets boligkontor er godt klar over at det kan være svært at finde bolig i London, særligt hvis man kommer fra udlandet. De er derfor meget hjælpsomme med at finde et sted at bo til alle studerende på London Met.

London Met har ikke studieboliger, men vil gerne hjælpe studerende med at finde studiebolig i London. London Met har adgang til værelser tæt på universitetet og der er også faciliteter til de studerende. Læs mere om bolig i London.

Campusser på London Met

London Met har tre campuses: Aldgate i Østlondon, Moorgate i centrum af London og Holloway i den nordlige del af London.

Aldgate Campus

Aldgate Hub campus er hvor der undervises primært i kunst, arkitektur, media og design. Aldgate ligger kun få minutter fra fede Brick Lane som er hjem til lækre restauranter, second hand butikker, billige barer, markeder og kunst. 

Holloway Campus

Holloway Hub campus er primært der hvor der undervises i videnskab, IT, samfundsvidenskab og humaniora. Bygningerne ligger lige ved Emirates Stadium, som er hjem til Englands fodboldhold Arsenal.

Moorgate Campus

Moorgate campus ligger i centrum af London. På Moorgate campus undervises der primært i business. Studerende på Moorgate får deres daglige gang med skyskrabere i byens business område.

Faciliteter på London Metropolitan University

London Met har mange biblioteker hvor du kan studere samt adgang til IT udstyr. Mange lokaler på London Met er ligeledes designet til at gøre de studerende klar til arbejdsmarkedet. Fx finder du en retssal, nyhedsrum, en børs og et splinternyt videnskabscenter til 30 millioner £!

Transport til og fra London Met

  • Aldgate (Østlondon): Aldgate ligger få minutter fra metrostationerne Aldgate og Aldgate East, som man kommer til med Circle, Metropolitan, District, og Hammersmith & City linierne. De nærmeste togstationer er Liverpool Street og Fenchurch Street, som ligger i kort gåafstand.
  • Holloway (Nordlondon): London Metropolitan University bygningerne i den nordlige del af London ligger lige overfor Holloway Road metrostation, som man kommer til med Piccadilly line. Holloway ligger også tæt på Highbury & Islington metro og togstation.
  • Moorgate (City Centre): Moorgate ligger kun få minutter fra Moorgate metrostation, som du kommer til med Circle, Metropolitan, Northern, Hammersmith & City linierne samt First Capital Connect toget. Liverpool Street togstation er også kun en kort gåafstand væk.
Lyder London Metropolitan University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt