London Metropolitan University

studerende i london

Studerende i London

Når du læser på London Metropolitan University, bor du i en af de mest vibrerende og største byer i verden. Når du ikke studerer skal du nyde byen, de hyggelige parker, den billige mad i Brixton, live musik i Camden og museer, gallerier og teaterforestilinger over hele byen.

Bylivet i London

Din studietid i London er ikke fuldendt uden en bytur i Peckham. Tag til Bar Story og find en blandet samling spændende mennesker blandt vintage møbler og drinks til gode priser. Bounce i Holbord er et af de bedste steder at mødes til et sæt bordtennis og du kan spise, drikke og spille til du er mæt og tilfreds. Der bliver ofte proppet i weekenderne, så husk at booke i god tid.

Opladning til dagens undervisning

Bermondsey i den sydlige del af London er hjem til et af Londons hippe områder. Her finder du White Cube Gallery og Textile Museum som du kan nyde for derefter at tage til Woolpack Pub og få en drink. Hvis du ikke er bange for højder, kan du prøve en yoga time på den nye glasgang ved Tower Bridge. Med fantastisk udsigt og rolige omgivelser, er det det perfekte sted at chille og slappe af, inden dagens lektioner starter på London Met.

Shopping og sightseeing i London

Hvis du er til vintageshopping, så vil du elske East London. Ved Brick Lane finder du også fede shopping områder. Og hvis du er på London Met Holloway Campus, kan du tage på Revive og få fed second hand køb. Ved Regent's Canal får du fede caféer, barer og butikker. Gå langs floden i weekenden og nyd den friske luft, eller nyd en øl i en robåd ved Crate Brewery tæt på Hackney Wick.

studerende i london

Tag til Hampstead Heath hvis du vil løbe en tur. På varme sommerdage kan du tage en dukkert i søen og løbe videre. The Wellcome Collection huser nogle af Londons mest mærkværdige udstillinger og kan opleves i Euston. Gør dig klar til en interessant og måske mærkværdig oplevelse.

Nyd studielivet på London Met

Der er mange måder at engagere sig i universitetslivet på. Det hele skal jo ikke handle om at studere og gå til eksamen. Prøv en ny sportsgren, meld dig ind i en studieklub på uni eller tag på ture i weekenden med de andre studerende. Det er også en måde at udfordre sig selv på, og du booster dit CV ved at deltage aktivt i studiemiljøet. 

studerende i london - læse i london

Gratis aktiviteter i London

 • Kunstgallerier: Tate Modern og Tate Britain har noget af det smukkeste kunst i verden. Af andre kunstgallerier kan nævnes National Portrait Gallery og National Gallery in Trafalgar Square. Og husk, mange af de store kunstgallerier har åbent til sent. 
 • Museer: Mange af Londons store museer har gratis adgang, men nogle har særudstillinger mod et mindre beløb. På Museum of London kan du lære om Londons historie fra romertiden til idag.  
 • London Parks & Gardens: Oplev Queen Mary's Rose Gardens i Regent's Park eller besøg St. James's Park som tilbyder en af de bedste udsigter til Buckingham Palace. Hyde Park og Kensington Gardens (side by side) er enorme og det er også her at du finder Diana Memorial Playground og Peter Pan statuen.
 • Vagtskifte: Intet besøg i London er fuldent uden at have set denne tradition. Dronningens vagter skifter ved Buckingham Palace hver dag kl. 11.30 om sommeren og hver anden dag om vinteren. Kom tidligt og se det fra porten.
 • South Bank: Det er ret utroligt hvor mange London seværdigheder du kan se langs River Thames fx London Eye og Tate Modern.
 • Trafalgar Square: Trafalgar Square er en af Englands største attraktioner og blev konstueret i 1830erne. Denne ikoniske plads har mange seværdigheder fx Nelson's Column og National Gallery. Det er både en turistattraktion og hovedfokus for politiske demonstationer.
 • Markeder: London er kendt for sine populære gademarkeder. Det mest populære må være Camden Market samt Portobello Market og Greenwich Market.
 • Westminster Abbey: Du kan komme ind i Westminster Abbey gratis. Der opkræves ikke betaling fra dem der vil bede, men de er afhænige af donationer fra besøgende til at dække omkostningerne. Evensong er en smuk service hvor Abbey koret synger. Evensong er kl. 17 om mandagen, tirsdagen, torsdagen og fredagen samt kl. 15 om lørdagen og søndagen.
 • Gratis musik: Southbank Centre har gratis musik og andre events og der er gratis koncerter ved National Theatre, også ved South Bank. 

Studierabatter i LondonWith an ISIC you get access to student benefits and discounts

ISIC tilbyder studierabatter i London.

 1. Tower of London: £3 rabat på indgangen
 2. Tower Bridge:  £3 rabat på indgangen
 3. Shakespeare Globe Theatre: £3 rabat på indgangen
 4. Gatwick & Stansted airport shuttles: 20% off
 5. Tate Modern: Op til 30% rabat
 6. & MANGE flere studierabatter i London.

Læs mere om ISIC studierabatter

Klima i London

London har, ligesom resten af UK fire årstider. Gennemsnitstemperaturen i juli er på 24 °C og gennemsnitstemperaturen i februar er på 2.4°C

Lyder London Metropolitan University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt