England

Uddannelse i England - Studier i England - Læse i England

Praktisk information om studier i England

KILROY hjælper dig gratis med at ansøge om studier i England samt praktiske informationer i forhold til bl.a. visum, flybilletter, bolig, legater, forsikring og alt der imellem.

Selvom England ikke ligger langt væk, kræver det alligevel en del planlægning at arrangere et studieophold i England. Alt det praktiske kan du få hjælp til af KILROYs studievejledere.

Måske du har spørgsmål omkring:

  • Valg af bolig
  • Udformning af ansøgningen
  • Budgetter
  • Legater

Eller måske du gerne vil have information om campus eller studielivet i byen. Vi gør det nemt for dig at studere i England. Kontakt os med dine spørgsmål om studier i England, og vi hjælper dig fra start til slut.

Skal jeg have visum for at studere i England?

Du behøver ikke et studievisum for at studere i England eller resten af Storbritannien. Vi anbefaler dog alle studerende at informere den Danske Ambassade i London om deres ophold i landet. Hvis du ønsker at arbejder i England ved siden af dine studier, skal du have et National Insurance Number.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelse i England
Kontakt KILROY

 
Skal jeg tegne forsikring når jeg skal læse i England?

Vi anbefaler kraftigt at du tilegner dig en privat forsikring der dækker studieophold i udlandet. KILROY anbefaler Goudas studieforsikring, som specifikt er målrettet udenlandske studerende. Hvis du ansøger gennem KILROY får du mulighed for at købe forsikring og fleksible flybilletter til favorable priser.

Rejser til England

Mange flyselskaber flyver mellem Danmark og England og det er ofte muligt at finde meget favorable priser på flybilletter. KILROY hjælper dig med at finde de billigste flybilletter og evt. overnatning de første par dage i landet. Tjek med en KILROY rejsekonsulent eller søg priserne online. Hvis du får brug for ekstra baggage (udover de tilladte 20 kg) kan du kontakte lokale postkontor eller transportservices som DHL, UPS mv.

Lyder England fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt