England

Uddannelse i England - Læs i England

Uddannelser i England

Studieniveauerne i England er opdelt i to; undergraduate (bachelorgrad) og postgraduate (master- og doktorgrad).

Vores universiteter i England:

Få gratis vejledning om uddannelser i England
Kontakt KILROY

Uddannelsessystemet i England

En bachelor i England tager typisk tre år. En 'Honours Degree' er en bachelorgrad på et særligt højt akademisk niveau, og tager som regel længere tid. En Mastergrad tager generelt ét år og udbydes i to varianter; Taught Masters (baseret på undervisning og en afsluttende opgave) og Research Masters (næsten udelukkende selvstudie med vejleder). Nogle skoler tilbyder også forskellige postgraduate certifikater som alternativ til det almindelige masterstudie. Du kan også vælge at læse et semester eller to på et universitet i England, som en del af din danske uddannelse. 

Akademisk kalender

Semestrene i England løber fra september til december og januar / februar til maj. Hovedindtaget er i september, mens nogle studieretninger ligeledes har start i januar / februar. Universiteterne har løbende optagelse, hvilket betyder at der ikke findes ansøgningsfrister. For at imødekomme de praktiske opgaver relateret til at læse i England, anbefaler vi, at du ansøger inden den 15. november hvis du ønsker at læse med start i februar og inden den 15. juni hvis du ønsker at læse med start i september.

Hvad kan jeg læse i England?

Kort fortalt kan du læse alt. Alle fag og uddannelser er repræsenteret på vores partneruniversiteter i England. Hvad enten du drømmer om at læse Performance Design, Jura, Business, Økonomi, Kriminologi, Art, Social Sciences, Ernæring og Sundhed eller til fysioterapeut. 

Lyder England fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt