University of the West of England

Campus ved University of West England
 

Læs på University of the West of England, Bristol

Få gratis vejledning hos KILROY om uddannelse på University of the West of England (UWE). UEW er et af de største og mest populære universiteter i Storbritannien. Universitetet udbyder flere end 600 kurser på bachelor-, master- og forskningsniveau.

UWE er studiested for mere end 30.000 fuld- og deltidsstuderende og tiltrækker studerende fra over 140 lande. De mest populære studieområder er Business, Jura, Ingeniør, Økonomi og Naturvidenskab.

University of the West of England ligger i Bristol som er en vibrerende og hyggelig studieby, med en masse aktiviteter for studerende. Derudover er Bristol England's første grønne by (2015). Bristol ligger 90 minutter med tog fra London, 50 minutter fra Cardiff og kun 15 minutter fra Bath som også er et verdensarvssted. 

Har du spørgsmål om University of the West of England
Få gratis vejledning

Akademisk omdømme

  • UWE lå nummer 49 i Guardian UK University Guide i 2015.
  • UWE var nummer 8 The Telegraph på listen over universiteter hvor det var nemmest at få et job efter endt uddannelse i 2015.
  • UWE ligger nummer 101 på verdens bedste yngste universiteter i Times Higher Education '150 under 50' rankeringer.

Næsten alle kurser er akkrediteret af faglige organisationer for at sikre studerende med up-to-date industrirelevante kvalifikationer.

Hvorfor studere på University of West England?

UWE Bristol fokuserer på beskæftigelsesegnethed og strategisk samarbejde med globale virksomheder som fx Hewlett-Packard, Airbus, Jaguar, PwC og Rolls Royce. Dette betyder at universitetet kan udbyde værdifulde placeringsmuligheder og industrikendskab for at forbedre beskæftigelsesegnetheden.

Samarbejdet med industrien er desuden med til at sikre at universitetets verdensberømte forskning, har direkte betydning for folks liv. UWE Bristol er en af de hurtigst voksende forskningsinstitutioner i Storbritannien, hvoraf over en tredjedel af forskningsarbejdet anses som verdensførende eller internationalt fremragende.

Fakta om UWE Bristol

Antal studerende: 30.000
Antal internationale studerende: 3.600

Akademisk kalender (optagelsesmåneder)

Det akademiske kalenderår hos UWE er fordelt på to undervisningsblokke. En blok med start i september og anden blok med start i januar. De fleste kurser starter i september, mens nogle har start i januar. Kontakt KILROY for mere information omkring studiestart på University of the West of England.

Lyder University of the West of England fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt