University of the West of England

Campus ved University of West England
 

Læs på University of the West of England

The University of the West of England (UWE) er et af de største og mest populære universiteter i Storbritannien. Universitetet udbyder flere end 600 kurser på bachelor-, master- og forskningsniveau.

UWE er studiested for mere end 30.000 fuld- og deltidsstuderende og tiltrækker studerende fra over 140 lande. De mest populære studieområder er Business, Jura, Ingeniør, Økonomi og Naturvidenskab.

Akademisk omdømme

The Complete University Guide rangerede i 2013 UWE Bristol som nummer 58th.
I National Student Survey (NSS) studiet fra 2010, scorede 8 af universitetets akademiske fagområder over 90 % på tilfredshed med undervisningen.

Næsten alle kurser er akkrediteret af faglige organisationer for at sikre studerende med up-to-date industrirelevante kvalifikationer.

Hvorfor studere ved University of West England?

UWE Bristol fokuserer på beskæftigelsesegnethed og strategisk samarbejde med globale virksomheder som fx Hewlett-Packard, Airbus, Jaguar, PwC og Rolls Royce. Dette betyder at universitetet kan udbyde værdifulde placeringsmuligheder og industrikendskab for at forbedre beskæftigelsesegnetheden.

Samarbejdet med industrien er desuden med til at sikre at universitetets verdensberømte forskning, har direkte betydning for folks liv. UWE Bristol er en af de hurtigst voksende forskningsinstitutioner i Storbritannien, hvoraf over en tredjedel af forskningsarbejdet anses som verdensførende eller internationalt fremragende.

Fakta om UWE Bristol

Antal studerende: 30.000
Antal internationale studerende: 2.600

Akademisk kalender (optagelsesmåneder)

Det akademiske kalenderår hos UWE Bristol er fordelt på to undervisnings blokke. En blok med start i september og anden blok med start i januar. De fleste kurser starter i september, mens nogle har start i januar. Kontakt KILROY for mere information omkring studiestart på University of the West of England.

Lyder University of the West of England fristende?
Kontakt os!
Kontakt