University of the West of England

Studer ved UWE Bristol med KILROY

Studier i Bristol

Bristol er Storbritanniens ultimative studieby. Byen har et unikt mix af moderne og traditionelt byliv, som både er livligt, sjovt og multikulturelt. Du finder en god blanding af kulturelle og sociale aktivitetsmuligheder, som er med til at gøre byen uforglemmelig. En rapport fra "European Cities and Regions of the Future" har udråbt Bristol til kontinentets 'bedste mindre by'.

Bristol er den største by i den sydvestlige del af England og kun 90 minutter fra London med tog. Fremragende transportmuligheder samt en international lufthavn er med til at gøre denne by en populær studiedestination. Med let tilgang til kysten samt et roligt og fredligt landområde, har Bristol noget for alle. Mange af de omkringliggende byer som Bath, Wales, Somerset mf. er idelle til dags- og weekendture mellem studierne.

Bristols milde klima er balanceret med milde til kolde vintre og varme somre og byen har året rundt festivaller og events - ligegyldt hvordan vejret er. Eksempler er bl.a. Bristols berømte International Balloon Fiesta, St. Paul's Carnival, Harbourside Festival og mangle flere.

Afhængigt af dit humor kan du tage en gåtur over Clifton Suspension Bridge, besøge @-Bristol science museum, tage en ture gennem det trendy Park Street med berømte butikker og en kop kaffe eller shoppe ved det moderne og nybyggede storcenter Cabot Circus med bl.a. restauranter og biograf. Bristol har alt hvad en studerende kan drømme om, hvad enten det er historiske bydele, udstillinger, cafeer, restauranter, diskoteker og meget mere.

Lyder University of the West of England fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt