University of the West of England

Campus ved University of the West of England

Studielivet ved University of West England

Hovedcampus har base ved Frenchay, i landlige omgivelser blot 6 km udenfor centrum af Bristol. UWE Bristol er let at komme til fra langt de fleste dele af landet, placeret tæt ved motorvejene M4 og M5. Bristol Parkway togstation er let anvendeligt for studerende ved Frenchay Campus. Samtlige campus er let tilgængelige med det omfattende busnetværk som naturligvis også tager dig til centrum.

Frenchay Campus er hjemsted for førsteklasse campus faciliteter inklusiv et 24/7 bibliotek, Sportscenter, utallige cafeer, barer og spisesteder. Student Village og Carroll Court er begge placeret ved Frenchay Campus og tilbyder garanteret bolig for studerende med en studie- og campusplads. Ansøgning om campusbolig skal modtages senest d. 1. maj for at sikre garanteret bolig.

Glenside Campus er hjemsted for Faculty of Health & Life Sciences, med fremragende undervisningsfaciliteter. Selve campus er en Viktoriansk gotisk bygning i smukke omgivelser.

St Matthias Campus er et andet campus med samme attraktive gotiske byggestil. Studerende ved dette campus har adgang til faciliteter som lokale shops, supermarked, barer og cafeer nærtliggende.

The Bower Ashton Campus er hjem for UWE Bristols Creative Industries afdeling og ligger på grænsen til det smukke Ashton Court Estate med gode opdaterede faciliteter.

Hartpury College blev et Associate Faculty til UWE Bristol i 1997. Dette campus ligger nær Gloucester og dækker fagråder som agriculture, hestestudier og andre landbaserede kurser.

UWE tilbyder også private huse beliggende tæt ved Frenchay, Glenside og St Matthias campus. Her er et utal af muligheder, afhængig af præferencer og behov. Universitetet har deres egen søgemaskine 'studentpad', hvor studerende kan søge i UWE's private register.

Lyder University of the West of England fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt