Japan

Japan byder på smukke landskaber og en spændende kultur
 

Hvorfor studere i Japan?

I Japan finder du fascinerende storbyer, smukke templer, varme kilder, blomstrende kirsebærtræer, højteknologi uden sammenligning, sumobrydere, vulkaner, skisport og naturligvis sushi! Og dette er blot overfladen...

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Japan:

Et af verdens mest folkerige lande er også blevet et af verdens mest indflydelsesrige! Dette har bl.a. betydet at Japan er blevet et mere og mere populært studieland for internationale studerende.

Hvordan er undervisningen i Japan?

Universiteterne holder et jævnt og højt niveau, hvor undervisningen er i højsædet. Samtidig tilbyder flere og flere universiteter undervisning på engelsk, hvilket betyder at du naturligvis ikke behøver at være flydende i japansk for at studere i landet. Du har samtidig rigtig gode muligheder for at lære japansk i løbet af studietiden, og du vil automatisk få førstehåndskendskab til denne fascinerende kultur og spændende region ved at bo og studere i landet. Ved at studere i Japan får du værdifulde egenskaber du vil kunne tage med dig på arbejdsmarkedet.

Japansk kultur er meget anderledes end den vestlige verden. Et ophold i Japan vil give dig et nyt syn på verden omkring dig og dig selv.

Fakta om Japan

Befolkning: 127 mill. (2017)
Hovedstad: Tokyo
Største byer: Yokohama, Osaka, Nagoya, Sapporo, Kobe, Kyoto
Sprog: Japansk
Valuta: Yen (JPY)
Tidszone: +8 (+7 ved sommertid)

Video om livet i Japan

Lyder Japan fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt