Ritsumeikan APU

Ritsumeikan APU er det eneste universitet i Japan som tilbyder undervisning på bachelorniveau på engelsk og japansk.
 

Universitet i Japan -Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Studier på Ritsumeikan APU (Asia Pacific University) giver dig en oplevelse udover det sædvanlige. Du vil få et bredt internationalt og japansk netværk, samt en unik indsigt i japansk kultur, sprog og samfundsforhold. Alt i alt er du garanteret en unik oplevelse for livet.

Hvad kan jeg studere på Ritsumeikan APU?

Ritsumeikan APU tilbyder fagretninger på bachelor- og kandidatniveau på College of International Management (APM) og College of Asia-Pacific Studies (APS). På bachelorniveau kan du søge ind på Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Social Studies (BSocSc). På kandidatniveau tilbyder Ritsumeikan APU bl.a. Master of Business Administration. Det er desuden muligt at søge ind på 1-2 semestre, som et led af din danske uddannelse (study abroad).

Akademisk omdømme

Ritsumeikan APU er det eneste universitetet i Japan som tilbyder undervisning på bachelorniveau på både engelsk eller japansk. Der er derfor ikke krav om japanske sprogfærdigheder forud for dine studier i Japan. På kandidatniveau er undervisningen på engelsk.

Hvorfor studere i Japan på Ritsumeikan APU?

APU er et internationalt universitet og ca. halvdelen af de studerende er internationale studerende fra hele verden. Beliggenheden i Beppu, Japan giver desuden en unik mulighed for at lære mere om den japanske kultur. Universitetet er indrettet så de internationale og japanske studerende lærer hinandens sprog og kultur bedre at kende. Undervisningen foregår gennem forelæsninger og i mindre studiehold. APU har knyttet et tæt bånd til erhvervslivet, hvilket giver gode muligheder for job i Japan efter studierne.

Fakta

Antal studerende: 35.000 (2017)
Antal internationale studerende: 1400 (2017)
Akademisk kalender: Studiestart i april og september

Universitetets hjemmeside: Ritsumeikan APU

Tag kontakt til KILROY hvis du har spørgsmål eller vil søge ind på APU. Vi hjælper dig gennem hele ansøgningsprocessen og giver dig vejledning undervejs.

Lyder Ritsumeikan APU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt