Ritsumeikan APU

studier i Japan på Ritsumeikan APU

Ansøgning til Ritsumeikan APU

KILROY hjælper dig med din ansøgning til Ritsumeikan APU.

Hvordan søger jeg ind på Ritsumeikan APU?

For ansøgere til bachelorgrad er normal ansøgningsfrist d. 30. november for studerende med studiestart i april og ansøgningsfrist d. 10. maj for studiestart i september.

For ansøgere til kandidatniveau er ansøgningsfristen 1. november med studiestart i april, samt 1. maj for studiestart i september.

Vi anbefaler dog at du forholder dig vejledende til ovenstående information, da ansøgningsfristerne kan variere fra år til år. Kontakt KILROYs studievejledere for præcis ansøgningsfrist og vejledning til dit studieophold. Studievejledning hos KILROY er gratis.

Hvis Ritsumeikan APU har fanget din interesse, kan du kontakte KILROY, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY hjælper dig med at søge ind på netop det studie du ønsker på APU, og vi vejleder og hjælper dig gennem hele processen.

Optagelseskrav i Japan

For at kunne søge optagelse på bacheloruddannelserne kræves en adgangsgivende eksamen, som er max 5 år gammel og med ca. 7 i gennemsnit, samt 7 i engelsk på A-niveau eller 10 på B-niveau og en udtalelse om engelskkundskaber fra underviser. Hvis du ikke opfylder disse engelskkrav, skal du tage en TOEFL eller IELTS test. For at søge optagelse på masterudannelser kræves almindeligvis en TOEFL eller IELTS test.

Ansøgningsskema til uddannelse i Japan

Kontakt KILROY for at indhende yderligere vejledning og ansøgningsskema.

Lyder Ritsumeikan APU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt