Ritsumeikan APU

Bolig i Japan

Campus & bolig i Japan ved Ritsumeikan APU

Campus ligger oppe i højden med en smuk udsigt udover Beppu. Det tager ca. 30. min. at rejse med bus mellem centrum i Beppu og campus.

APU er et internationalt universitet med sine ca. 50% internationale studerende. Universitetet er kendt for sit sociale miljø og engagement for at integrere japanske med internationale studerende. På campus tilbydes desuden studieboliger i AP House.

Faciliteter på campus i Japan

På campus finder du bl.a. bibliotek, boghandel, butikker, motionscenter og to kantiner. Der er desuden god adgang til computerfaciliteter for alle studerende.

Transport i Japan

Det tager ca. 30. minutter at rejse med bus fra universitetet til centrum af Beppu.

Bolig i Japan

For bedst at kunne integrere de studerende i studiemiljøet på APU, ønsker Ritsumeikan at alle førsteårsstuderende bor på de tilhørende studieboliger ved campus (AP House). Man kan enten søge om at få sit eget værelse eller vælge om man vil dele bolig med en anden studerende (deles med skillevæg). Hvis man deler bolig bliver man oftest placeret med en japansk studerende, hvilket giver begge mulighed for øget kultur- og sprogforståelse. Alle boliger har internetadgang og du deler køkken og bad med medstuderende.

Du har desuden mulighed for at finde lejebolig privat.

Lyder Ritsumeikan APU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt