Ritsumeikan APU

Studieophold i Japan | Læse i Japan

Studiehistorie fra Japan

Christoffer har læst et semester på Ritsumeikan APU i Japan. Her er hans historie fra hans studieophold i Japan. Du kan også læse i Japan.

"Jeg havde et rigtig spændende semester og jeg fik en venlig og hjælpsom roommate i Japan. Vi hjalp hinanden med sprogbarrieren og tog tit ud for at spise sammen - ofte sushi. Mit sociale liv som studerende i Japan var rigtig fedt. Jeg blev ret garvet i de varme kilder, og endte med at nyde dem ret ofte. De fleste varme kilder ligger i skoven på fjeldet og der er så smukt. Virkelig en fantastisk oplevelse.

Ellers er jeg også virkelig forelsket i den japanske mad og vidste ikke hvor lækker deres sushi er. Det smager jo SÅ godt."

Skolesystemet i Japan

"Skolen er selvfølgelig helt anderledes end jeg er vant til derhjemme. Det er meget mere højtideligt og lektier er der nok af. Det er simpelthen en helt anden måde at læse og studere på i Japan. Jeg har fået indtrykket af, at lærerne og skolen har et stort ansvar for at eleverne lærer noget og klarer sig godt. Jeg har lært rigtig meget om management og ikke mindst japansk. Det japanske sprogkursus som bliver tilbudt er virkelig godt. De er gode til at øve med os og der er frivillige japanske organisationer som er med og praktiserer japansk med os i timerne. Jeg vil klart anbefale alle med en interesse for Japan, til at se nærmere på et studieophold i Japan. Man får virkelig én på opleveren."

Har du spørgsmål om studier i Japan?
Kontakt en studievejleder
Lyder Ritsumeikan APU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt