Kina

Campus op XJTLU
 

Uddannelse i Kina

Læs i Kina og udforsk en af verdens ældste civilisationer i en af verdens hurtigst voksende økonomier. Rejs fra vinter til sommer eller fra buddhistiske til muslimske territorier. Kinas veludviklede infrastruktur gør det let at rejse rundt, selvom Kina strækker sig ud over et gigantisk område. Få gratis studievejledning om uddannelse i Kina.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Kina:

Forbered dig på at opleve massive folkemængder myldre rundt omkring dig, for her bor 1,3 milliarder mennesker. Den omfattende kinesiske historie strækker sig ca 5000 år tilbage i tiden. Gennemgående for hele landet er de mange vedligeholdte fortidsskatte, forvandlet til spændende seværdigheder. Du vil blive fascineret af de gamle kineseres bygningskapacitet, når du for eksempel bestiger den kinesiske mur og beundrer landskabet.

Hvorfor skal jeg studere i Kina?

Grib chancen for at studere i et internationalt studiemiljø hvor arbejdssproget er engelsk. Universiteterne lægger stor vægt på globalisering og internationalisering. En uddannelse fra Kina vil garanteret give dig oplevelser for livet og byder på et fantastisk og spændende miljø. Kinas økonomi er en af de hurtigst voksende globalt set og er i dag verdens 3. største økonomi efter USA og Japan. I årene 2001-2007 passerede Kinas økonomi Italien, Frankrig, Storbritannien og Tyskland i størrelse. 

Fakta om Kina

Befolkning: Ca. 1,3 mia.
Hovedstad: Beijing (Peking)
Største by: Shanghai
Sprog: Mandarin (70%)
Tidszone: UTC +8
Valuta: Kinesiske Yuan Renminbi (CNY)
Regeringsform: Folkerepublik

Klima i Kina

Det er svært at tale generelt om klimaet i Kina, da landet er helt enormt stort. Det varierer meget i gennemsnitstemperaturen, afhængig af, om du er inde midt i landet, ude ved kysten eller nede i den tropiske sydlige del af Kina.

Lyder Kina fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt