Kina

Praktisk info om studier i Kina

Hvis du skal studere i Kina og kun vil være væk i et enkelt semester, så behøver du ikke studievisum. Ved længere studier vil det være nødvendigt at søge om studievisum.

Rejser til og fra Kina

Du bør forhåndsbooke en flybillet i god tid for at være sikker på at få en rejse som passer til dine ønskede datoer. Billetten kan du med fordel booke hos KILROY som tilbyder fleksible studiebilletter til lave priser.

Helbred under dine studier i Kina

Som student i Kina skal du tegne en udlandsstudieforsikring som giver dig en komplet forsikringsdækning under hele din studietid. KILROY anbefaler Goudas udlandsstudieforsikring, som er rettet specielt mod udlandsstudier. Denne forsikring kan vi hjælpe dig med at tegne.

Bolig under uddannelsen i Kina

Mange danske studerende finder en privat bolig sammen med andre studerende eller på egen hånd. Men det  er i almindelighed ikke helt så enkelt at leje et hus eller en lejlighed udenfor campus i Kina  og det kan blive både dyrt og besværligt. Vælger du dog dette alternativ anbefaler vi dig at du booker et par overnatninger et sted, så du har et sted at sove de første par nætter. Vandrehjem og hoteller kan du booke igennem KILROY.

Du kan også vælge at bo hos en værtsfamilie eller på universitetsområdet/campus i studieværelser, hus eller lejlighed. Hvis man bor hos en værtsfamilie eller i et studieværelse er to måltider oftest inkluderet i prisen. At bo på campus i løbet af det første semester kan være en god ide, specielt hvis du kommer direkte fra gymnasiet og ikke er vant til at bo på egen hånd. På denne måde kommer du også hurtigt i kontakt med andre studerende. Denne type bolig kan bookes når du bliver optaget på universitetet, og du vil modtage mere information om de forskellige muligheder sammen med dine afrejsepapirer.

Har du spørgsmål om uddannelsen i Kina?

Få gratis studievejledning hos KILROYs studievejledere. Vi vejleder dig og svarer på dine spørgsmål.

Har du spørgsmål om uddannelse i udlandet?
Kontakt en studievejleder
Lyder Kina fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt