Tsinghua University

Campus and accommomdation at Tsinghua University

Bolig & Campus på Tsinghua University

Er du i tvivl om din indkvartering og bolig i Kina? Bare rolig, KILROY guider dig gennem mulighederne for at bo i Beijing under dit studieophold.

Studiebolig i Beijing

Der er ikke nogen garanti for at bo på campus som international studerende, men du har mulighed for at arrangere din kommende bolig med vores partner i Beijing. Du kan for eksempel vælge at dele en lejlighed med andre studerende cirka 10 minutter fra campus. Du har dit eget værelse, og der vil være ugentlig rengøring de fleste steder. 

Du kan også kaste dig ud i at finde lejebolig på det private marked, men det anbefales ikke, medmindre du kan flydende kinesisk. Det anbefales heller ikke at leje noget, du ikke har besøgt på forhånd. 

Faciliteter på campus

Tsinghua University har et enormt campus, hvor de fleste studerende cykler frem og tilbage. 

Der er et shoppingcenter midt på campus med blandt andet bank, posthus, supermarked, boghandlere, grøntmarked, restauranter, frisør og vaskeri. 

Af sportsfaciliteter kan nævnes tennis- og badmintonbaner, basketball, fodbold og en klatrevæg. 

Butikkerne, som er spredt ud over universitetet, har nærmest alt, du har brug for. Der er hele 13 forskellige kantiner med alverdens mad!

Tsinghua University - Students Cheering

Transportmuligheder

De nærliggende studieboliger ligger 10 minutters cykeltur fra Tsinghua University og tæt på offentlig transport. Ved ankomst kan du købe en ny eller brugt cykel fra de forskellige cykelhandlere ved siden af campus. 

Der findes også en shuttlebus, som kører hvert 20. minut rundt på hele campus.

Beijing har 17 metrolinjer spredt over hele byen, og tre metrostationer ligger fem minutter fra indgangen til campus. 

Campuslivet på Tsinghua University

Med 137 sociale klubber og aktiviteter er dette universitet ideelt for dig, som gerne vil tage del i campuslivet - også uden for klasselokalet. Der har gennem tiden været studerende fra over 120 lande, og det mangfoldige miljø bidrager til en international, akademisk atmosfære. 

Mottoet på Tsinghua University er "selvdisciplin og socialt sammenhold". Studiemiljøet gør, at du får mulighed for at udvikle dig som global studerende med en unik indsigt i kinesisk kultur og samfund. 

Lyder Tsinghua University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt