Tsinghua University

Studieliv i Beijing

Beijing er en sjov blanding af kinesiske traditioner og vestlig livsstil. De fleste studerende bliver hurtigt en del af dette særlige miljø efter kort tid på Tsinghua University.

Beijing, også kendt som Peking, er Kinas hovedstad og den næststørste by i landet efter Shanghai. Beijing er desuden det kulturelle, politiske og akademiske samlingspunkt i Kina. Den enorme by blev grundlagt for over 2000 år siden, og har været hovedstad i det meste af 700 år! Der er varme somre og kolde vintre.

Som studerende i Beijing får du tid til at besøge alle de kendte seværdigheder, men du vil også få nye venner blandt de andre studerende, som du kan udforske byen med. Sammen kan I finde de bedste barer, shoppingcentre og lokale markeder. 

De fleste universiteter i Beijing ligger i bydelen Wudaokou, og det gælder også Tsinghua University. Stedet er populært for de mange studerende, som bor, studerer og hænger ud i området. Der findes mange gadesælgere med billig, lokal mad som for eksempel æggepandekager - så det er altid muligt at få en snack i pauserne!

Temple of Heaven, Beijing, China

Seværdigheder i Beijing 

Beijing er kendt for mange af Kinas største seværdigheder som den kinesiske mur, Himmeltemplet, den forbudte by og Sommerpaladset. Der findes også mindre kendte steder, hvor du virkelig kommer tæt på kulturen. Tag en gåtur langs "hutongerne", som huser de gamle kvarterer og den traditionelle levemåde i Kina.

Den historiske plads ved Tiananmen er svær at overse. Mao Zedong ligger her, og du kan komme ind og se ham i det store mausoleum. I nærheden ligger "Great Hall of the People" og den store opera. Hvis du er tidligt oppe, kan du se flagene blive hejst lige ved solopgang. 

Lyder Tsinghua University fristende?
Kontakt os!
Kontakt