Kina

Uddannelser i Kina

Du kan studere både på bachelor- og kandidatniveau ved universiteterne i Kina. Du kan også læse valgfrie fag i løbet af en eller to semestre, som Study Abroad-studerende.

Akademisk kalender for uddannelser i Kina

Det akademiske studieår starter i september og slutter i juni det efterfølgende år med en lille pause over julen. Visse skoler tilrettelægger et terminssystem over tre terminer, hvilket indebærer at du også kan studere over sommeren for derved at kunne forkorte din samlede studieperiode. Normalt læser man 4 parallelle fag for at være fuldtidsstuderende. De fleste uddannelser begynder både i august/september og i januar/februar. Hvis du er interesseret i at læse Study Abroad kan du påbegynde uddannelsen i hvilken termin der passer dig bedst.

Krav til sprogkundskaber i Kina

KILROY har udformet en specielaftale for ansøgere fra Danmark med de fleste af vores samarbejdspartnere. Flere af universiteterne anerkender gode engelsk karakterer fra en studenter eksamen til det sproglige adgangskrav. Kravene til eksamen er dog at den max. må være 5 år gammel og at karaktererne (som regel) er et 7 -tal på A-niveau eller et 10-tal på B-niveau. Skolerne vil dog altid foretage en individuel bedømmelse af din ansøgning.

Engelsk test før uddannelsen i Kina

Hvis du er nødt til at tage en sprogtest kan du blandt andet tage en TOEFL test  (Test of English as a Foreign Language), som er den mest anerkendte internationale sprogtest. TOEFL booker du online via TOEFLs hjemmeside. Her kan du også teste dig selv så du er bedre forberedt til testen på selve dagen.

Lyder Kina fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt