XJTLU

Campus på XJTLU i Kina
 

Studier på XJTLU

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) er det største internationale samarbejdsuniversitet i Kina. XJTLU er et fælles foretagende mellem University of Liverpool i England og Xi'an Jiaotong University i Kina. Universitetet er beliggende i byen Suzhou på Kinas østkyst - blot 30 minutter fra Shanghai i et lyntog.

Nedenfor finder du generel information omkring dét at studere på XJTLU. Vores øvrige sider giver dig information om Uddannelser, livet som studerende i Suzhoubolig & campus samt ansøgningsprocessen.

9 gode grunde til at studere på XJTLU

 • XJTLU kombinerer det bedste af østen og vesten, og de studerende får gavn af al ekspertisen fra begge af de to samarbejdende universiteter.
 • Du får gode karriere- og jobmuligheder på grund af både sprogkendskabet samt den dybe viden om Kina, du opnår ved at studere på XJTLU.
 • Studerende der færdiggør en bacheloruddannelse får desuden to bachelorgrader - én fra XJTLU og én fra University of Liverpool. 
 • XJTLU tilbyder generøse stipendier til de internationale studerende, der ansøger om hele uddannelser.
 • Du kan starte din egen virksomhed i universitetets Enterprise Park for studerende, eller du kan joine en af de 100 studenterorganisationer centreret omkring kunst, sport, musik, entreprenørskab eller dans. Der er et bredt udvalg af sport på XJTLU, og du kan bl.a. spille fodbold, golf, bordtennis eller ultimate frisbee.
 • Suzhou er én af de mest udviklede byer i Kina, og har en årlig vækst på hele 15 procent.
 • Byen har siden gamle dage gået under navnet 'paradis på jord'. Suzhous kulturarv har været velbevaret i de mange smukke haver og parker.
 • Suzhou er også kendt som "Orientens Venedig", da kanaler omringer byen på alle fire sider.
 • Internationale studerende på XJTLU har mulighed for opleve ét af de mest kulturrige lande i verden. Der er nærmest uendeligt med muligheder at se i Kina, lige fra den kinesiske mur og Tiananmenpladsen i Beijing til Terrecotte-krigerne i Xi'an, bambusskoven med pandaer i Chengdu og Suzhous egne haver og kanaler, der i øvrigt er klassificeret som en del af UNESCO's verdenskulturarv.

Hvad kan jeg studere på XJTLU?

Du kan læse:

 • En bachelor
 • En kandidat
 • Et eller to semestre (Study Abroad)

XJLTU tilbyder mere end 30 bacheloruddannelser og 29 kandidatuddannelser inden for alt fra ingeniørskab og business til kultur- og kommunikationsstudier. Alle uddannelserne bliver undervist på engelsk, og er baseret på undervisningsmateriale fra University of Liverpool.

Universitetet er desuden det perfekte udgangspunkt, hvis du ønsker at lære kinesisk - uanset hvilket niveau du har i forvejen. Ud over bachelor- og kandidatuddannelserne kan du som international studerende ligeledes studere på XJTLU i ét eller to semestre som study abroad-studerende.

Vi anbefaler, at du læser mere om hvilke studieretninger, du kan læse på XJTLU, og kontakter vores studievejlededere, hvis du ikke kan finde dit drømmestudie eller fag.Campus på XJTLU i Kina

Hvad koster det at læse på XJTLU?

Prisen for at studere på XJTLU varierer afhængig af hvilket niveau du studerer på samt hvad du studerer. Vores studievejledere er klar til at hjælpe dig med de præcise priser for dit drømmestudie eller dine drømmefag, ligesom vi kan sende dig et estimeret budget over leveomkostningerne i Suzhou. Skriv til os for at få priser, budget eller svar på dine spørgsmål.  

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med studere på XJTLU?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vi hjælper dig hele vejen fra dine første spørgsmål om livet i Suzhou, til ansøgningsprocessen og til du rent faktisk ankommer i Kina. Skriv til os, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at studere på XJTLU.

Lyder XJTLU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt