XJTLU

Ansøg til XJTLU i Suzhou ved at kontakte KILROY

Ansøg til XJTLU

Har XJTLU fanget din interesse, og vil du gerne søge ind på et af universitetets studieretninger? Så kontakt KILROY's studievejledere. Vi kan svare på (de fleste af) dine spørgsmål, og vil med glæde hjælpe dig med at studere på XJTLU.

Hvad er adgangskravene til XJTLU?
De præcise adgangskrav varierer afhængig af, hvilken uddannelse du ønsker at søge ind på. Generelt kan det dog siges, at XJTLU kræver et godt karaktergennemsnit fra dine tidligere studier. Studerende der søger ind på en kandidatuddannelse, skal have fuldført en bachelor. 

Studerende der gerne vil læse ét eller to semestre (study abroad) på XJTLU skal være registreret på et universitet i deres hjemland. Enkelte uddannelser har dog lidt mere specifikke krav som f.eks. erhvervserfaring eller en portefølje, der kan præsenteres.

Kontakt en af KILROY's studievejledere for at modtage et ansøgningsskema til XJTLU.

Hvilke engelskkrav har XJTLU?

Engelskkravene varierer ligeledes. I nogle tilfælde kan tidligere engelskkarakterer være nok til at komme inde, mens der i andre tilfælde kræves, at du har taget en standard engelsktest som f.eks. TOEFL eller IELTS. KILROY kan hjælpe dig med de specifikke krav til din drømmeuddannelse, således du opfylder engelskkravene. 

Stipendier

Der er flere forskellige stipendier til rådighed for studerende, der søger ind på en hel bachelor- eller kandidatuddannelse på XJTLU. Kontakt KILROY for mere information om disse.

Hvornår er der ansøgningsfrist?

For at sikre dig, at du tidsmæssigt er med i forhold til ansøgningsfrister, anbefaler vi dig at kontakte KILROY's studievejledere, som kan give dig de præcise ansøgningsfrister for lige præcis dit drømmestudie. Derudover får du hjælp til hele ansøgningsprocessen, ligesom vi hjælper dig med at få alt det nødvendige med i din ansøgning.

Lyder XJTLU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt