XJTLU

Campus & Bolig på XJTLU

Campus & bolig på XJTLU

Campus på XJTLU består af to områder: Et fælles studieområde og et dedikeret forskningsområde. De internationale studerende og de øvrige universiteter i Higher Educations Town deler et stort fællesområde, mens en eksklusiv del af XJTLU's campus er dedikeret til undervisning og forskning udelukkende. Som et relativt nyetableret universitet har XJTLU topmoderne udstyr og faciliteter.

Studiebolig i Suzhou

Suzhou Industrial Park Education Development & Investment Limited Company (SIPEDI) tilbyder bolig (enten lejligheder/kollegieværelser) til alle studerende i Dushu Lake Higher Educations Town, hvor XJTLU er beliggende. Kontakt en af vores studievejledere for mere information om, hvilke boligmuligheder der er tilgængelige for dig. 

Studielivet og supportcenter på campus

Lige så snart en international studerende ankommer til Suzhou, er XJTLU's internationale studierådgivere parat til at hjælpe den studerende med at falde til - både på universitetet og i byen. Derudover hjælper de dig med at finde bolig og studenteraktiviteter.

De studerende kan vælge mellem mere end 100 studenterorganisationer, hvilket er en fantastisk mulighed for at lære andre studerende at kende samtidig med, at du lærer en ny sportsgren.

Dyrk sport på XJTLU
Er du skarp med en frisbee? 

Faciliteter på campus

De studerende har adgang til en lang række faciliteter i Higher Educations Town, heriblandt Dushu Lake Library og Dushu Lake Sport Centre - med bl.a. fitness, klatrevægge og swimming pool. Derudover findes der her boligområder (til de studerende), en biograf, et teater, en bowlinghal og et internationalt kommunikationscenter. Derudover er der masser af butikker og restauranter i området.

Transport til og i Suzhou
Det er nemt at komme til Suzhou med fly, tog og bus. Suzhou har ikke sin egen lufthavn, men der findes tre lufthavne i nærheden: Shanghai Pudong International Airport, Shanghai Hongqiao International Airport og Wuxi Airport. Transportnetværket i Suzhou er både billigt og effektivt, og du kan komme rundt med cykel, taxi, metro, bus og tog.

Cykel
Suzhou Industrial Park har sit eget cykeludlejningssystem. Studerende, der køber et 'lej-en-cykel-kort', kan leje én af de 2000 grønne cykler gratis i op til en time. Herefter koster det ca. 1 krone/timen. Cyklen kan afleveres ved hvilken som helst af områdets mange cykeldepoter.

Bus
Den billigste måde at transportere sig rundt med det offentlige i Suzhou, er med bus. Fra Higher Education Town kan du komme til samtlige af byens afkroge, og der er endda en gratis shuttle bus service, der fragter de studerende fra boligområderne til XJTLU's campus.

Tog
Det tager blot 25 minutter at komme til Shanghai og under 1½ time til Nanjing med højhastighedstoget. Der kører ofte højhastighedstog fra Suzhou til Kunshan, Wuxi, Zhenjiang og Nanjing. Beijing-Shanghai højhastighedslinjen går desuden også igennem Suzhou, og det tager blot fem timer at komme fra Suzhou til Beijing.  

Skal du længere væk og opleve Kina, går der desuden masser højhastighedstoge til byer som Hangzhou, Chengdu, Xi'an, Guangzhou osv. De øvrige dele af Kina kan man rejse til med det nationale højhastighedstogsnetværk eller via langdistance-busser.

Lyder XJTLU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt