XJTLU

XJTLU har et stort udvalg af studieretninger

Uddannelser på XJTLU

XJTLU tilbyder omkring 60 forskellige uddannelser på tværs af 14 forskellige akademiske afdelinger. Du kan læse en bachelor, kandidat eller både ét og to semestre på XJTLU som study abroad-studerende. Du kan endda blive overført til University of Liverpool i England undervejs, hvis du har lyst.

Hvad kan jeg læse på XJTLU?

Du kan læse:

  • En bachelor
  • En kandidat
  • Et eller to semestre (study abroad)

Afhængig af hvilket studie du vælger, kan du som bachelorstuderende vælge enten at tage hele uddannelsen på XJTLU i Suzhou eller bliver overført til University of Liverpool i England undervejs for at færdiggøre uddannelsen. Hvis du er kandidatstuderende på XJTLU i Suzhou, kan du vælge at tage et enkelt semester på University of Liverpool i England.

Hvis du vælger at tage på et eller to semestres study abroad-ophold, kan dette gøres på både bachelor- og kandidatniveau. Du kan vælge mellem tre typer fag på universitetet:

  1. Kinesisk som sprogfag
  2. Kina-fokuserede kurser med afsæt i enten kinesisk kultur, politik, historie, business eller økonomi.
  3. Akademiske fag fra de 14 forskellige afdelinger. 

Study abroad-studerende har desuden mulighed for at tage et ekstra sprogmodul uden at betale ekstra for dette. 

XJTLU tilbyder omkring 60 forskellige uddannelser på tværs af 14 forskellige akademiske afdelinger. Se listen nedenfor, og find dit drømmestudie. Hvis du har spørgsmål eller er blevet fristet til at studere i Kina, så skriv til vores studievejledere.

Studier på XJTLU i KinaHvornår starter semestrene på XJTLU?
Både hele bachelor- og kandidatuddannelser starter i september. Study abroad-ophold begynder i hhv. september og februar.

Studieretninger på XJTLU

Udvid nedenstående liste for at se, hvilke studieretninger og fag, som XJTLU tilbyder:

Lyder XJTLU fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt