New Zealand

Nyd New Zealands smukke natur mellem studierne - Otago studerende på cykeltur
 

Studere i New Zealand

New Zealands kultur og natur byder på spændende oplevelser og unikke rammer for et studieophold i udlandet! Den studerende kan vælge mellem et stort udbud af uddannelser på højt niveau.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i New Zealand:

Hvorfor studere i New Zealand?

New Zealands kultur og natur byder på spændende alternativer i forhold til andre engelsktalende lande. Udover at den studerende nyder godt af et stort udbud af uddannelser på højt niveau, så er New Zealand også forløber på mange fagområder og ledende i mange internationale sammenligninger indenfor skolestandard. Vores partneruniversiteter er internationalt anerkendte og tilbyder en bred vifte af studieområder.

New Zealand ligger midt imellem ækvator og sydpolen, forholdsvist separeret fra resten af verden. Nord-øen har et middelhavsklima mens temperaturene på syd-øen er noget koldere. Størstedelen af landets 4 millioner indbyggere er af europæisk afstamning. 15 % af befolkningen har aboroginsk afstamning fra maorierne, hvis kultur stadig er til stede i samfundet den dag i dag. Kiwierne, det uofficielle navn for folk fra New Zealand, er venlige  og internationale studerende modtager en varm velkomst. New Zealænderne bruger meget tid udendørs og er du til naturoplevelser er du kommet til det rette land!

Økonomi i New Zealand

Landets moderne og veludviklede økonomi er for det meste baseret på service-orienteret produktion og industri. Betydningen af dette er stadigvæk mærkbar, specielt indenfor sanering og eksport.

Fakta om New Zealand

Befolkning: Ca. 4 millioner
Hovedstad: Wellington (500.000 indbyggere)
Største by: Auckland (1.3 million indbyggere)
Sprog: Engelsk og Maori
Valuta: New Zealand dollars (NZD)
Tids zone: UTC/GMT + 12, sommertid UTC + 13

Klima i New Zealand

New Zealand ligger på den sydlige halvkugle af Jorden, dermed har New Zealand vinter, når vi har sommer, og omvendt. New Zealand ligger tæt på Antarktis, hvor hullet i ozonlaget er stort, så om sommeren skal man passe meget på for ikke at blive voldsomt forbrændt. At New Zealand ligger tæt på Antarktis betyder, at selvom dele af landet faktisk er tættere på Ækvator end Danmark er, så er det rigtig koldt i New Zealand om vinteren. På Syd-øen kan der derfor forekomme snestorme om vinteren. På Nord-øen sner det sjældent. Her kommer temperaturen meget sjældent under nul, undtagen i højlandet ved vulkanerne.

Lyder New Zealand fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt