AUT University

Graduering på AUT University
 

Studier på AUT University

AUT University er kendt som 'universitet af den forandrende verden'. Det er New Zealands nyeste og hurtigst voksende universitet. AUT er centralt beliggende i Auckland med alle tænkelige faciliteter i nærheden. Universitetet er stadig under udvikling, og flere af institutionens afdelinger og campusser er meget nyrenoverede - det betyder, at AUT byder på både flot arkitektur og topmoderne faciliteter.

Nedenfor finder du generel information om at studere på AUT. Vores øvrige sider giver dig information om uddannelser, bolig & campus, studielivet i Auckland og ansøgningsprocessen. 

7 gode grunde til at studere på AUT

 1. Auckland er blevet rangeret som den tredjebedste by hvad angår livskvalitet i Mercer's Quality of Living Survey.
 2. 91% af AUT-studerende får et job umiddelbart efter, eller senest 6 måneder efter, graduering. 
 3. Fagene er meget praksisnære og som studerende får du cases fra den virkelige verden.
 4. Mange studier indeholder et semester, hvor du kommer i praktik, og på den måde tillægger dig kompetencer fra den virkelige verden.
 5. Som Study Abroad-studerende kan du vælge at tage enten 4 fag i et semester eller 2 fag samt et praktikophold med tilknyttet vejleder. Sidstnævnte mulighed giver den studerende mulighed for at opleve arbejdsmiljøet i en virksomhed i New Zealand gennem universitetets "study/internship-ordning". 
 6. Der er en høj underviser-til-studerende ratio, hvilket betyder mere vejledning til den enkelte. Det betyder også, at klasserne er mindre og mere interagerende.
 7. Omkostningsmæssigt er New Zealand blevet markant mere overkommeligt i de seneste 18 måneder.

AUT ligger i centrum af Auckland

Priser vundet af AUT

 • I QS World University Rankings over uddannelser i 2017 havde AUT tre uddannelser i top 200: Art and Design (top 100 i verden), Regnskab og Finans (top 150 i verden), Business og ledelse (top 200 i verden).
 • The Times Higher Education anerkender AUT som det mest internationale universitet i New Zealand og det 12. mest internationale universitet i verden.
 • AUT er rangeret i top 50 blandt universiteter verden over for Art and Design-uddannelsen.

Hvad kan jeg studere på AUT? 

 • Study Abroad (1 eller 2 semestre)
 • Bachelor
 • Kandidat
 • Kortere kurser og certifikater
 • PhD

Oplev Auckland som studerende

Fun facts om AUT

 • Blandt de tidligere studerende på AUT er New Zealænderen, Dominic Bowden, der har været vært på både New Zealand Idol samt den New Zealandske udgave af X-Factor. Bowden graduerede i 2000 med en BA i kommuniation og en kandidat i TV.
 • AUT er den eneste business school i New Zealand, der tilbyder kandidatuddannelser inden for salg, reklame og detailhandel.
 • Forskere på AUT's Institute of Culture, Discourse and Communication laver hvert andet år en undersøgelse, hvor de går i dybden med New Zealændernes brug af teknologi og internet. Undersøgelsen giver et indblik i 1377 forskellige menneskers online-liv.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at læse på AUT i Auckland?

Vi har gratis studievejledning, og kan hjælpe dig med alt fra dine indledende spørgsmål om studierne til det økonomiske overblik samt selve ansøgningsprocessen. Hvis du er interesseret i at høre mere om AUT, anbefaler vi, at du sender os en mail eller kommer forbi til en snak om dine muligheder.

Lyder AUT University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt