AUT University

Ansøg til Auckland University of Technology

Ansøg til Auckland University of Technology

Hvis AUT har fanget din interesse, og du gerne vil høre mere om, hvordan du griber ansøgningsprocessen an, så skriv en mail til en af vores studievejledere. Vi kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og sørger for at bane vejen, så du kan blive studerende i Auckland. Læs alt om hvordan du søger ind på AUT nedenfor.

Legater på AUT

Der findes flere forskellige legater til internationale studerende. Send os en mail, så skal vi give dig et overblik over de forskellige muligheder.

Adgangskrav for at læse på AUT

  • Bachelor: Du skal have et middel (eller derover) gennemsnit fra din ungdomsuddannelse. 
  • Kandidat: Adgangskravene afhænger af dine tidligere studier og akademiske kvalifikationer samt hvilket studie, du søger ind på.
  • Study Abroad: Studerende kan ansøge om at tage et semester på AUT uden at være indskrevet på et universitet i Danmark. Hvis ikke du har gennemført nogen højere uddannelse, skal dette noteres i ansøgningen. 

Hvad er engelskkravene?  

 

Bacheloruddannelse og Study Abroad-semester på bachelorniveau:

For danskere gælder det, at du skal have fået 7 i engelsk på A-niveau eller 10 i engelsk på B-niveau. 

Ovenstående resultater må ikke være ældre end 2 år, og hvis de er, vil AUT sende din ansøgning til det pågældende fakultet for at se, om den kan blive godkendt. Hvis du ikke har opnået enten 7 (på A-niveau) eller 10 (på B-niveau), skal du tage en standardiseret engelsk test som f.eks. IELTS eller TOEFL.

Kandidatuddannelse og Study Abroad-semester på kandidatniveau:

  • Normalt skal du tage en IELTS eller TOEFL-test, men du kan blive undtaget, hvis dine tidligere studier blev gennemført i et engelsktalende land.

Hvornår bør jeg søge ind på AUT?

Auckland University of Technology har løbende optagelse. Hvis du er interesseret i at høre mere eller komme i gang med ansøgningen, så skriv en mail til vores studievejledere. Så vil du modtage information om formaliteter som f.eks. ansøgningsprocessen, studievalg osv. Vi hjælper dig med at få styr på alle de dokumenter, som ansøgningen til AUT påkræver. 

Lyder AUT University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt