New Zealand

Uddannelse i New Zealand | Studier i New Zealand

Praktisk info om studier i New Zealand

Du skal have et studievisum for at studere i New Zealand. KILROY kan hjælpe dig med detaljerne, når dette bliver relevant.

Helbred og forsikring

Alle studerende skal have en lokal forsikring i New Zealand som dækker grundlæggende sundhedssituationer. Vi anbefaler, at man dertil køber sig en god rejseforsikring, f.eks. Gouda Rejseforsikring. KILROY kan hjælpe dig med mere information om forsikringer til dit studieophold. 

Fly til og fra New Zealand

Du kan blandt andet komme til New Zealand ved at flyve via asien med luftfartselskaber som Quantas, British Airways og Singapore Airlines. KILROY tilbyder fordelagtige billetter til studerende. Spørg efter "stop over", så har du nemlig mulighed for at opleve en destination i Asien på ud- eller hjemrejsen, f.eks. Singapore, Bangkok eller Bali for samme pris.

Indenrigsrejser i New Zealand

Hvis man vil rejse mellem New Zealands byer er det både nemt og billigt uanset om du tager tog, bus eller fly. Nogle studerende køber deres egen bil, men vær dog opmærksom på, at de kører i venstre side af kørebanen. Det offentlige transportsystem i byerne er effektivt og regelmæssigt, men det er let at bevæge sig rundt til fods eller på cykel.

Bolig under studierne i New Zealand

Du kan vælge at bo på campus eller du kan søge efter bolig på det private boligmarked. Mange studerende vælger at bo sammen med andre studerende. Priserne varierer alt efter hvilke krav man har til boligen. Hvis du ønsker at benytte dig af universitetets boligmuligheder, kan vi hjælpe dig med at skabe et overblik over dine muligheder og ansøge om disse.

Lyder New Zealand fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt