University of Auckland

Apply to the University of Auckland

Ansøg til University of Auckland

University of Auckland optager løbende studerende. Hvis du gerne vil studere på universitetet, så kontakt KILROYs studievejledere for mere information. Vi har mange års erfaring med University of Auckland, så vi kender alt til ansøgningsprocessen.

KILROY er repræsentant for University of Auckland i de nordiske lande samt Holland og Belgien. Det betyder, at vi altid er opdaterede på den seneste information om universitetet. 

Adgangskrav

Adgangskravene varierer meget efter hvilken uddannelse eller fag, du vil søge. Universitetet vurderer som udgangspunkt din uddannelsesbaggrund og nuværende studie, karakterer samt relevant erhvervserfaring. 

Hvordan er sprogkravene?

I nogle tilfælde bliver du vurderet på dine engelskkarakterer fra gymnasiet. Hvis du ikke lever op til kravene, kan det være nødvendigt at tage en engelsk sprogtest som for eksempel TOEFL eller IELTS. Hvis du har taget en sprogtest i forvejen, må den ikke være over to år gammel.

Kontakt vores studievejledere for mere specifik information om netop dit studieprogram. 

Hvornår bør jeg søge om optagelse? 

University of Auckland optager studerende året rundt, så derfor kan du lige så godt sende din ansøgning hurtigst muligt!

Lyder University of Auckland fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt