University of Auckland

Student life in Auckland

Studerende i Auckland

Auckland er gentagne gange blevet kåret som en af verdens bedste byer. Byen er bestemt noget særligt, og placeringen ud til havet har givet anledning til navnet "Sejlernes by". Er du vild med det maritime storbyliv, vil Auckland være lige noget for dig.

Auckland har det hele - et pulserende forretningskvarter, lange strande, små parker, fantastiske udsigtspunkter og masser af kultur og underholdning. Byen rummer over 1,3 millioner indbyggere, men naturen er altid lige rundt om hjørnet. Du kan hoppe på en færge til øen Waiheke og se vinmarker, og ved havnen Waitemata er der surferstrande og naturlige varme kilder. 

Auckland skyline

Studielivet i Auckland

Du kommer aldrig til at kede dig i Auckland! Byen har masser at tilbyde studerende, og ud over de mange events på universitetet kan du lade dig underholde af for eksempel udendørs filmvisninger, hyggelige markeder, sportsturneringer, koncerter og diverse festivaler.

Hvis du mod forventning skulle blive træt af bylivet, er der altid en vulkan at bestige. Det er gratis at trekke op til Mount Eden og beundre udsigten over byen. New Zealand er kendt for den fantastiske natur, og området ved Auckland er ingen undtagelse. 

Tag på udveksling i Auckland

Klima

Auckland har milde vintre og varme somre. Omvendt Danmark findes de varmeste temperaturer i januar og februar, hvor gennemsnittet ligger på 24 grader. De koldeste måneder er derimod juni, juli og august, hvor temperaturen falder til omkring 10-15 grader.

Auckland har flere solskinsdage end de sydlige byer, men til gengæld falder der også mere regn i perioder. Solen er stærkere i New Zealand end herhjemme, så husk en god solfaktor. 

Lej en bil i Auckland

Det er et must at tage på roadtrip i New Zealand! Lej en bil og tag på weekendture rundt i landet - og du må ikke gå glip af en længere tur rundt på sydøen. 

Lyder University of Auckland fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt