University of Otago

Ansøgning til University of Otago

University of Otago har løbende optagelse. Hvis dette universitet har din interesse, kan du tage kontakt til KILROY education, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY education kan hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgning og alle de praktiske ting.

Optagelseskrav 

Som optagelseskrav til danske studerende kræver Otago at man har et godt akademisk niveau og de vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag som du på nuværende tidspunkt har gennemført.

Engelsk krav

Som bevis på engelskkundskaber accepteres ofte en karakter på minimum 7 i engelsk (A-niveau) eller 10 (B-niveau) fra studentereksamen eller andet studie (som må være maks. 2 år gammel), eller at man har de nødvendige points fra en engelsktest (f.eks. TOEFL).  Uddannelser på kandidatniveau kræver en officiel test.

TOEFL (International) IELTS  (Academic)
IBT -  Afventer
PBT - 550 (min. TWE 4,5)     
CBT - 213 (Essay min. 4,5)
Min. score 6,0 
(min. 6,0 i hvert afsnit) 

* Nogle fag/programmer kan kræve højere/lavere points.
** Testen må max. være 2 år gammel.
***  Når man får taget en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende test resultaterne direkte til skolen. For at de kan gøre dette skal du oplyse denne kode: 9483, når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist

Study Abroad Hele uddannelser
Forår (semester 1): 31. oktober 31. oktober
Efterår (semester 2) 30. april 30. april

 

Ansøgningsskemaer

Kontakt venligst KILROY education 

Lyder University of Otago fristende?
Kontakt os!
Kontakt