Singapore

Studier i Singapore
 

Universiteter i Singapore

Bo og studér i en af de mest kosmopolske og billedskønne byer i verden. Oplev vibrerende kunstkultur, smukke udsigter, uovertruffen shopping og et behageligt klima mens du opnår en internationalt anerkendt universitetsuddannelse.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Singapore:

Hvis der er et ord der bedst indfanger Singapore, er det unik. En dynamisk by rig på kontraster og farve med en harmonisk blanding af kultur, mad, kunst og arkitektur. Fyldt med energi er denne lille perle i sydøstasien indbegrebet af det bedste af både øst og vest. Den forhenværende britiske handelskoloni har skabt en unik niche for sig selv i de to korte århundreder den har eksisteret, og tilbyder en livlig kombination af ultramoderne skyskrabere, tropisk regnskov og farverige etniske byområder.  

Smeltedigel af kulturer

Singapore er velkendt i verden som en smeltedigel af kulturer og for dens religiøse tolerance. Singapore består af næsten fire millioner indbyggere, heraf er 77 procent kinesiske, 14 procent er malaysiske, 8 procent er indiske og 1 procent er eurasian og folk fra øvrige etniske baggrunde. De originale indbyggere var malaysiske fiskere, men efter Sir Stamford Raffles ankom blev det etableret som en britisk handelspost, og Singapore blev magnet for migranter og handelsfolk. De kom fra de sydlige dele af Kina, Indonesien, Pakistan, Sri Lanka og Mellemøsten på jagt efter et bedre liv for dem selv og deres familier. Hver gruppe havde bibeholdt egne kulturelle identiter mens de blev en integreret del af Singapore. Derudover var der mere end 90.000 professionelle expats der boede og arbejdede i Singapore. De medbragte deres egne unikke kulturer, hvilket gav liv til det kosmopolske samfund. 

Sprog i Singapore

Der tales fire officielle sprog i Singapore: Malay, mandarin, tamil og engelsk. Engelsk er sproget der tales indenfor erhverv og administration, og tales og forståes af mange. De fleste indbyggere i Singapore er tosprogede, og taler deres modersmål så godt som engelsk. Malay er det nationale sprog.

Religioner i Singapore

Med sit etniske mix kommer et diversificeret udvalg af religioner. Singapore har en udsigt der byder på minereter fra moskeer, tårne fra gotiske katedraler, flotte figurer fra hindu templer og den bemærkelsesværdige tagarkitektur fra kinesiske templer. De største religioner er Islam, Taoisme, Buddhisme, Kristendom, Hinduisme, Sikhisme og Judaisme.

Klimaet i Singapore

Singapore har et tropisk klima med varmt, fugtigt vejr året rundt. Dagtemperaturer er i gennemsnit 30°C og luftfugtigheden er sædvanligvis over 75 procent. Singapore har to monsunsæsoner; den nord-østlige sæson fra December til Marts og den syd-vestlige sæson fra juni til september. 

Bolig i Singapore

Singapore har mange muligheder til alle behov og budgetter. Du kan vælge at bo på et hostel med mulighed for at bo på alene eller delte værelser. Du kan også leje et værelse eller dele en lejlighed med venner - dette er en populær mulighed. Du har mulighed for at leje offentlige boliger (Housing Development Board apartments), eller private boliger (kaldet landed property eller condominiums).

Leveomkostninger

Leveomkostninger varierer afhængigt af smag, interesser og økonomi. Du bør fastlægge et individuelt budget baseret på behov med fleksibilitet til forandringer. Singapore er en stor by med en lang række muligheder for at tilpasse den livsstil du vælger at leve. Budgettér mindst SG$9,000 – 18,000 per år for at dække nødvendige leveomkostninger. 

Vil du vide mere om studier i Singapore?
Kontakt KILROY
Lyder Singapore fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt