Curtin Singapore

 studerende i Singapore

Studieliv Singapore

Curtin Singapore campus er placeret lige uden for Singapores centrale forretningsdistrikt, en af ​​de store økonomiske knudepunkter i Asien. Singapore er en tropisk by, og kendt som en tryg og sikker destination, og har været rangeret nummer 25 på Mercers 2012 Quality of Living verdensomspændende rangordning.

Vil du være studerende i Singapore?

Studerende ved Curtin Singapore har ikke kun adgang til en kvalitetsuddannelse, men til en række kulturelle oplevelser i Singapore. Singapore er en kulturel smeltedigel beriget med en mangfoldighed af sprog, kunst og arkitektur. Engelsk er det sprog der tales indenfor business og administration, og er udbredt og forstået. De fleste singaporeanere er tosprogede, og taler deres modersmål samt engelsk.

Singapores energi

Hvis der er ét ord, der bedst indfanger Singapore, er det energi. Singapore er en dynamisk by, der er rig på kontraster og farver, så hvis du vil studere i en harmonisk blanding af kultur, gastronomi, kunst og arkitektur, så er Singapore din fremtidige studieby. Studerende kan tilbringe weekender på caféer eller trendy mega-malls og blive fortryllet af de fascinerende bylys eller spændende natteliv på Clarke Quay. Fyldt med uhæmmet energi, er denne lille dynamo i Sydøstasien indbegrebet af det fineste fra både øst og vest.

Kort sagt, Singapore er en fantastisk by at bo, studere og have det sjovt i.

 

 

Lyder Curtin Singapore fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt