USA

Studér i en af USA's fantastiske storbyer - Tag din uddannelse i New York City
 

Universiteter i USA

Læs på et universitet i USA. Få gratis vejledning og hjælp til at blive accepteret på drømmeuddannelsen i USA. Med KILROY får du hjælp til ansøgningen, legaterne, budgetplanlægning, flybilletter, boligsøgning, visum og alt det andet. Kort sagt, vi gør det nemt for dig at komme til USA og studere.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i USA:

Hvad kan du læse i USA?

Du kan læse:

  • Bachelor
  • Associate degree
  • Kandidat
  • Semester/Study Abroad 
  • College i USA

Du kan også komme i praktik i USA. Du kan læse alt fra dans, drama og skuespil til kriminologi, marketing og jura. Alt er muligt. Få gratis studievejledning

Få gratis studievejledning
Kontakt en studievejleder

Livet som studerende i USA

Der er noget for enhver i USA - også når det kommer til din fritid. Du kan spille golf, cykle, surfe, padle i kajak, dykke, bestige bjerge og prøve waterrafting - du kan alt i USA. USA byder også på enorme shoppingcentre og forlystelsesparker, og amerikansk populærkultur har påvirket hele verden gennem særligt musik og film. USA byder på en vild og uspoleret natur, og amerikanske universiteter er af meget høj standard. I USA vil du opleve en omvendt jantelov, større valgfrihed og flere muligheder end noget andet sted i verden. Når du ikke studerer, kommer du i hvert fald ikke til at kede dig.

Fakta om USA 

Befolkning - 305 mil. (76% af befolkningen bor i storbyerne) Hovedstad - Washington D.C. (5,8 mil. inkl. forstæderne) Største byer: New York, Los Angeles og Chicago.

Sprog i USA

Engelsk (215 millioner), spansk (28 millioner) og asiatiske sprog (2 millioner)

Tidszone

De amerikanske tidszoner spænder mellem 6 og 9 timers tidsforskel fra Danmark.

Demografi

USA er en forstadsnation med 80% af befolkningen i byer og forstæder. Størstedelen af befolkningen bor vest eller sydpå med Californien og Texas som de mest populære stater. Befolkningen udgøres af hovedsageligt 74% caucasian, 13,4% african american og 4,4% asiatiske. De to største religioner er katolisme og baptisme.

Klima i USA

Da landet er stort, har områderne forskellige klimaer. September og oktober er de eneste måneder, som normalt har det behageligt varmt i alle stater. Temperaturerne måles i Fahrenheit.

Lyder USA fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt