USA

Studér i en af USA's fantastiske storbyer - Tag din uddannelse i New York City
 

Uddannelse i USA

KILROY vejleder dig, der drømmer om at studere i USA. KILROY samarbejder med anerkendte universiteter i hele USA og kan tilbyde bachelor- og kandidatuddannelser eller blot et semester.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i USA:

Hvorfor studere i USA?

Eventyrlystne unge fra hele verden har i flere hundrede år rejst til USA med håb og drømme i bagagen. USA er Hollywood, McDonald's og populærkultur, men også meget mere end det. Landet byder på en vild og uspoleret natur, og amerikanske universiteter er af meget høj standard. I USA vil du opleve en omvendt jantelov, større valgfrihed og flere muligheder end noget andet sted i verden.

Livsstil som studerende i USA

Der er noget for enhver i USA - også når det kommer til din fritid. Du kan spille golf, cykle, surfe, padle i kajak, dykke, bestige bjerge og prøve waterrafting - for bare at nævne nogle få. USA byder også på enorme shoppingcentre og forlystelsesparker, og amerikansk populærkultur har påvirket hele verden gennem særligt musik og film.

Fakta om USA

Befolkning - 305 mil. (76% af befolkningen bor i storbyerne) Hovedstad - Washington D.C. (5,8 mil. inkl. forstæderne) Største byer: New York, Los Angeles og Chicago.

Sprog i USA

Engelsk (215 millioner), spansk (28 millioner) og asiatiske sprog (2 millioner)

Tidszone

De amerikanske tidszoner spænder mellem 6 og 9 timers tidsforskel fra Danmark.

Demografi

USA er en forstadsnation med 80% af befolkningen i byer og forstæder. Størstedelen af befolkningen bor vest eller sydpå med Californien og Texas som de mest populære stater. Befolkningen udgøres af hovedsageligt 74% caucasian, 13,4% african american og 4,4% asiatiske. De to største religioner er katolisme og baptisme.

Klima i USA

Da landet er stort, har områderne forskellige klimaer. September og oktober er de eneste måneder, som normalt har det behageligt varmt i alle stater. Temperaturerne måles i Fahrenheit.

Lyder USA fristende?
Kontakt os!
Kontakt