American Musical & Dramatic Academy (AMDA)

Study Acting at AMDA
 

American Musical & Dramatic Academy (AMDA)

For at blive den bedste, er du nødt til at træne med de bedste. American Musical & Dramatic Academy (AMDA) er anerkendt som en af de førende institutioner i USA for udøvende kunst. AMDA er en professionel danseskole, skuespillerskole, sangskole, teaterskole og musicalskole i USA. Få gratis studievejledning hos KILROY.

PÅ AMDA kan du studere:

10 grunde til at studere på AMDA?

 1. På AMDA får du en enestående uddannelse indenfor scenekunst med dedikerede undervisere, der har erfaring med at oplære de næste skuespillere, sangere og dansere til Broadway, TV og film.
 2. AMDA har være en af de førende uddannelsesinstitutioner indenfor scenekunst gennem de sidste 50 år.
 3. Du kan læse på campusser i hjertet af New York og Los Angeles, og vi tilbyder studiepladser begge steder.
 4. Et fakultet af professionelle undervisere med erfaring indenfor scenekunst, som også fungerer som mentorer for de studerende.
 5. Alsidig undervisning: Fokus på at skabe en bro mellem scene og film.
 6. Intensitet: 30-35 timer om ugen med undervisning samt yderligere tid til øvelse og forberedelse.
 7. Mulighed for at forbedre dit CV: Mange muligheder for at gå til auditions.
 8. Auditions ved siden af undervisning: Mange fag skifter til aftenfag i løbet af semesteret for at give tid til auditions om dagen.
 9. Foredragsaftener med professionelle: Studerende får mulighed for at præsentere deres arbejde foran professionelle indenfor scene og filmkunst, og der er gode muligheder for at skabe et netværk i industrien.
 10. En højprofileret Alumni: over 60 gamle AMDA elever har arbejdet på Broadway indenfor de seneste 3 år, og mange andre arbejder indenfor film og TV branchen verden over. 

Værd at vide om AMDA

 • Playbill Magazine's rangerede AMDA som nummer fire på deres top 10 liste over de mest repræsenterede Colleges på Broadway i sæsonen 2017-2018. 

study at amda - education at amda

 • Alle skolens ressourcer bruges indenfor musikalsk teater, skuespil og dans. 
 • Personlig opmærksomhed til de studerendes specifikke behov: Der er fokus på udvælgelse af materiale, der egner sig til idividuelle styrker. 
 • Mulighed for at studere og skabe et netværk indenfor verdens to største byer i showbusiness: Los Angeles og New York
 • 95% af alle AMDA studerende modtager en form for støtte i form af stipendier eller legater. Læs mere eller kontakt os om muligheden for legater her.

Ved at tilbyde et varierende udvalg af undervisningsprogrammer sammen med syv forskellige diplomer og uddannelsesgrader, leverer AMDA en usammenlignelig flesksibilitet og evne til at skræddersy en uddannelse, der giver dig det bedste undgangspunkt for succes.  

study in new york - study in los angeles

Lyder American Musical & Dramatic Academy (AMDA) fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt