American Musical & Dramatic Academy (AMDA)

ansøgning til skuespillerskole - ansøg til danseskole - dans i usa

Ansøgning til American Musical and Dramatic Academy

AMDA har tre optagelsesrunder om året. Vi anbefaler, at du starter ansøgningsprocessen så tidligt som muligt for at sikre dig en plads på drømmestudiet.

Optagelse på AMDA

AMDA kræver gode karakterer og engelskkundskaber hos deres ansøgere, da alle studieprogrammer undervises på engelsk. Desuden skal man som ansøger udvise oprigtig passion for det felt, man ønsker at læse. 

Hvordan ansøger jeg?

AMDA har tre optagelsesrunder om året. Hvis du er interesseret i AMDA, kan du kontakte KILROY. Vi støtter dig i hele processen og hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen, inklusiv audition krav, nødvendig dokumentation, budgettering til legatansøgninger, flybilletter, visum, og vi svarer selvfølgelig på alle dine spørgsmål undervejs. KILROYs vejledning er gratis.

Ansøgningskrav

AMDA's ansøgningskrav afhænger af det studieprogram, du søger. KILROYs studievejledere hjælper dig med de forskellige ansøgningskrav inklusiv mulighederne for stipendier og legatansøgning.
Du skal udfylde en ansøgning med understøttende dokumenter, og du vil ligeledes skulle gå til en audition, som har indflydelse på din ansøgning og dine muligheder for at modtage finansiel støtte. Din audition kan aftales live i udvalgte byer rundt i verden, men du kan også blot sende den til AMDA elektrionisk.

Tag kontakt til KILROY, så vil vi hjælpe dig gennem hele processen inklusiv audition krav. Vores hjælp er gratis. 

Engelsk krav

Da alle fag på AMDA foregår på engelsk, er det vigtigt, at du er i stand til at kommunikere godt på engelsk. KILROY hjælper dig med AMDA's enngelsk krav, og vi hjælper dig med at skaffe den nødvendige dokumentation til din ansøgning.

Deadlines

AMDA har tre optagelsesrunder om året, men der er ikke faste ansøgningsdeadlines. Sørg dog for at begynde din ansøgning tidligt på året, så du sikrer dig, at du har den nødvendige tid til at få styr på visum, finde bolig og få den nødvendige vejledning. Kontakt KILROY for mere info

Ansøgningsformular

For at modtage din ansøgningsformular til AMDA skal du kontakte KILROY. Vores hjælp er gratis.

Lyder American Musical & Dramatic Academy (AMDA) fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt