American Musical & Dramatic Academy (AMDA)

skuespillerskole, sangskole, danseskole i usa

Uddannelser på 'The American Musical and Dramatic Academy'

Vi opsummerer her de forskellige uddannelser på 'The American Musical and Dramatic Academy' i New York og Los Angeles. Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejledere med eventuelle spørgsmål. Vores studievejledning er helt gratis.

Et college og et konservatorie på samme tid

Om du vælger en to-årig professionelt konservatorie uddannelse eller en traditionel 'Bachelor of Fine Arts' (BFA), er du garanteret intens, dedikeret og hands-on vejledning fra nogle af de dygtigste professionelle indenfor scene- og filmkunst. Alle skolens programmer har fokus på moderne kreativitet og stilistisk dybde, og de er alle designet til at hjælpe dig med at nå dit fulde kunstneriske potentiale. 

AMDA's udannelsesprogrammer omfatter de største discipliner indenfor performance branchen: Skuespil, musikalsk teater, dans

Alle studerende modtager undervisning indenfor disse tre felter. 

Bachelor of Fine Arts (BFA) - Uddannelsesprogrammer

De fire-årige Bachelor programmer er designet til at transformere talentfulde individer til modne og alsidige scenekunstnere gennem en kombination af omfattende college undannelser og ambitiøs konservatorie træning.

study dance in new york - study dance in los angeles

BFA programmerne er tillagt AMDA's campus i Los Angeles med mulighed for også at studere i New York. Muligheden for at opdele sin uddannelsen mellem de to campusser giver de studerende en unik chance for at forstå de vidt forskellige industrier i to af verdens største byer indenfor underholdningsbranchen.  

Scenekunst på Konservatorie - Certifikat programmer: 

AMDA's to-årige konservatorieprogrammer inden for scenekunst tilbyder fokuseret vejledning, der danner et solidt udgangspunkt for at opnå en succesfuld karriere. Disse fokuserede programmer sætter AMDA's studerende i en unik position ift. de mere traditionelle uddannelsesinstitutioner. Alle konservatorie uddannelser tilbydes i både New York og Los Angeles.   

Sommerkursus for High School elever

AMDA tilbyder et unikt og omfattende to-ugers sommer program for unge mennesker der elsker at danse, synge, optræde og spiller skuespil. Dette sommer program tilbyder verdensklasse undervisning indenfor scenekunst, og du kan vælge mellem at tage dette once-in-a-lifetime program enten et stenkast fra Broadway i New York eller fra Hollywood i Los Angeles. 

Læs mere om sommerkurset på AMDA for 14-19-årige her.

  • Dans og skuespil
Lyder American Musical & Dramatic Academy (AMDA) fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt