Berkeley College

Som studerende på Berkeley har du New York City som dit klasseværelse!
 

Studier på Berkeley College

Berkeley College tilbyder attraktive business-studier midt på Manhattan i New York. Højt fagligt niveau, små klasser og en forrygende beliggenhed gør, at de studerende stortrives her.

Hvad kan du studere på Berkeley College?

Berkeley College tilbyder bachelorgrader inden for business med specialisering i business administration, fashion marketing og management, finance, entreprenørskab og meget mere.

Akademisk omdømme

Berkeley College blev etableret i 1931 og tilbyder praktisk og karrierefokuseret undervisning, med internship eller jobrelaterede opgaver som en integreret del af studierne.

Hvorfor studere på Berkeley College?

Med en beliggenhed mellem 5th Avenue og Madison Avenue bør Berkeley College give dig den rette inspiration til at studere fashion og marketing. Som studerende på Berkeley har du New York City som dit klasseværelse. På Berkeley bliver man en del af mindre størrelser klasser med ca. 15 studerende i hver klasse. Der er desuden fleksibel timeplan med mulighed for at tage klasser både morgen, eftermiddag og aften. Mulheden for at internship i løbet af uddannelse giver dig desuden en unik mulighed for at få værdifuld erhvervserfaring.  

Career Services hjælper de studerende med at finde internships bland virksomhederne i New York. Centeret har desuden en oversigt over aktuelle internship-åbninger. 

Fakta om Berkeley

Antal studerende: 9000 
Antal internationale studerende: 900
Akademisk kalender:  Studiestart i januar, maj og september 
Studieniveau og studieafgifter:
Study abroad:  fra 11.800 USD per trimester (2017)
Bachelorgrad: fra 11.800 USD per trimester (2017) Du har mulighed for at modtage stipendier (10-25%) fra Berkeley College ved hel bachelorgrad. 

Universitetets hjemmeside: Berkeley College 

Kontakt vores studievejledere, hvis du har spørgsmål eller gerne vil søge ind på Berkeley College. Vi tilbyder naturligvis gratis studierådgivning, og giver dig al den vejledning, du har brug for undervejs.

Lyder Berkeley College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt