Berkeley College

Søg ind på Berkeley College

Ansøg til Berkeley College

KILROY giver dig gratis studievejledning, og hjælper dig fra de indledende spørgsmål til din ansøgning til Berkeley College.

Hvordan søger jeg ind på Berkeley College?

Vi anbefaler dig at søge ind på Berkeley College mindst 3-4 måneder før studiestart. Berkeley har løbende optag, men vi anbefaler, at du søger ind så hurtigt som muligt, hvis du er interesseret. Der øger dine chancer for at komme ind.

Har Berkeley fanget din interesse, så kontakt KILROY, som kan hjælpe dig med alt fra dine indledende spørgsmål til din deciderede ansøgning. Vi giver dig gratis studievejledning, så du sikrer dig, at du kommer ind på lige præcis den uddannelse, der passer til dig.

Optagelseskrav

Berkeley College har forskellige krav, der skal opfyldes hvis man gerne vil læse en hel bachelor. Kontakt KILROY for at få de præcise krav til din drømmeuddannelse. Kravene varierer fra uddannelse til uddannelse, så det er ikke nødvendigvis de samme karakterkrav på alle studierne.

Nogle af studierne har krav om en specifik karakter i engelsk, før man kan blive optaget mens andre af studierne kræver, at man tager en engelsk sprogtest såsom TOEFL eller IELTS

Kontakt KILROY hvis du vil høre om de specifikke krav til lige præcis dit drømmestudie.

Ansøgningsskema

Hvis du drømmer om at studere på Berkeley College, skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med information og ansøgningsskema.

Lyder Berkeley College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt