Berkeley College

New York bliver ofte betegnet som "the city that never sleeps".

Studerende i New York

New York City er en af verdens vigtigste økonomiske og kulturelle byer. Som studerende i New York har du mulighed for at opdage noget nyt hver dag, og hvis du savner inspiration til dine studier, skal du blot bevæge dig ud i byen.

New York City har en lang række museer, teatre, gallerier, mediehuse, internationale selskaber og børser. New York huser alle internationale ambassader, ligesom FN's hovedkvarter er beliggende i byen.

Livet i New York

New York bliver ofte betegner som 'byen der aldrig sover'. New York har så mange muligheder og spændende bydele, at du nærmest vil opleve en følelse af, at søvn rent faktisk er spild af tid. Du kan shoppe 24 timer i døgnet, tage på natklub klokken 10 om formiddagen, eller du kan besøge alle de store seværdigheder og bydele. New York består af mange forskellige bydel med hver deres unikke kvaliteter og vibe. Måske du foretrækker Manhattans magnetisme eller Brooklyns udeliv? New york består af fem bydele: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island.

The Big Apple, som New York også bliver kaldt, er en stor smeltedige med mange forskellige kulturelle indslag. For mange immigranter var, og er, New York det første stoppested i USA. Byen består af verdens formentlig mest heterogene befolkning, bestående af nærmest alle nationaliteter i verden. Det ser man dagligt i gadebilledet, og lige præcis mangfoldigheden er med til at skabe den hektiske og levende atmosfære, som byen er kendt for. Der bor ca. 8,5 millioner mennesker i New York, som dermed at USA's største by.

Klimaet i New York

Byen har et tempereret klima med lange kolde vintre og lange fugtige somre. Eftersom New York er en kystby, vil temperaturen om vinteren være noget højere end i byer inde i landet. Om sommeren kan New York desuden være ganske varm på grund af luftfugtigheden i området. Den bedste tid på året er enten forår eller efterår, da temperaturerne er behagelige, og ofte ligger mellem 15-25 grader.

Lyder Berkeley College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt