California State University, Monterey Bay

Studerende på California State University, Monterey Bay
 

Studier på California State University, Monterey Bay

California State University, Monterey Bay (CSUMB) ligger tæt på kysten i smukke Monterey Bay. Monterey ligger på kysten i Californien kun to timer syd for San Francisco. Lokationen giver de studerende mulighed for at opleve det bedste af Californien i små byer og de lokale områder og selvfølgelig besøg i de større byer fx San Francisco, San Diego og Los Angeles.

Hvorfor skal jeg studere på California State University, Monterey Bay?

California State University, Monterey Bay (CSUMB) tilbyder en række spændende uddannelser og fag i et åbent, hyggeligt og venligt campus miljø. Som studerende kan du deltage i de mange klubber og sociale aktiviteter efter dagens undervisning, og du kan være med på de særlige ekskursioner for internationale studerende hvor man har mulighed for at opleve og lære mere om Monterey og resten af Californien.

CSUMB blev etableret i 1994 på den tidligere U.S. Army base Fort Ord. Den nærmeste strand er kun 10 minutter væk og perfekt hvis du vil nyde dagens solnedgang, surfe eller spotte hvaler der ofte svømmer forbi.

Udendørsliv i Monterey

Klimaet i Monterey inviterer til udendørs aktiviteter året rundt, fx golf, mountainbike, kajak, dykning og ridning. Monterey County er det område der har en af de største vinområder i Californien. Så når du ikke får undervisning kan man tage på udflugter til de mange vingårde eller besøge vinsmagning ved havnepromenaden ved Cannery Row og downtown Monterey. På CSUMB er man, som international studerende, en del af det amerikanske studiemiljø.

Hvad kan jeg læse på CSUMB?

CSUMB tilbyder 23 bachelorer og 8 kandidater. Af populære fag kan nævnes Marine Science, Kinesiology, Communication, Business and Psychology. Som international studerende kan man søge om at læse 1-2 semestre på California State University, Monterey Bay.

Universitetet har vundet nogle fede akademiske priser

  • California State University, Monterey Bay er krediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC).
  • CSUMB er en del af 23-campus California State University system, et af de største højere uddannelsesinstitutioner i USA.

Hurtige facts om California State University, Monterey Bay

  • Antal studerende: 6.500
  • Antal internationale studerende: 400

Akademisk kalender

  • Efterårssemester: august til december
  • Forårssemester: januar til maj

Prisen for at læse på California State University, Monterey Bay kan variere alt efter hvilken bachelor eller kandidat du vil læse, og vi anbefaler derfor at du tager kontakt til KILROYs studievejledere som kan fortælle dig den korrekte pris alt efter om du vil læse Marketing, Økonomi eller Media Studies. Vores studievejledning er gratis. 

Lyder California State University, Monterey Bay fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt