California State University, Monterey Bay

Studerende i Monterey i Californien

Studerende i Monterey i Californien

Monterey Bay ligger kun en time syd for Silicon Valley, San Jose, og to timer syd for San Francisco. Det ligger også tæt på smukke golfbaner, vingårde og nationalparker såsom Big Sur and Pinnacles.

Monterey er en lille og charmerende kystby med cirka 30.000 indbyggere.

Byen har tiltrukket berømte kunstnere og journalister i mange år, og byen menes at være inspiration til John Steinbeck’s berømte bog 'Cannery Row'.

Kysten ved Monterey er en af de største marine beskyttede områder i verden og huser hvaler, dybhavsfisk og havoddere. SPCA Wildlife Rescue Centre er kendt for at beskytte dyrene i havet omkring Monterey. 

Hvad kan man lave når man ikke studerer på California State University, Monterey Bay?

Den nærmeste strand ligger kun 10 minutter væk. Der er masser af butikker, kunst, gallerier, barer og restauranter. Hvert år arrangeres der masser af musikfestivaler i Monterey County såsom Jazz Bash at the Bay, Blues Brew og Barbeque Festival samt den klassiske Carmel Bach festival.

Området omkring Monterey er alsidigt og tilbyder muligheder såsom hiking, golf, dykning og surfing. Universitetets 'Outdoor Recreation Program' tilbyder de studerende uforglemmelige udendørs aktiviteter i Monterey Bay området til en lav pris. Du kan for eksempel backpacke til Big Sur, klatre i Castle Rock State Park, campere i Pinnacles National Park, SUP i Breakwater Cove og køre på mountainbike på stierne i skoven.

Der er også mulighed for at leje en bil gennem KILROY og udforske området. For eksempel kan du og dine medstuderende køre til den smuke 17 mile drive mellem Pebble Beach og Pacific Grove eller køre til smukke Moss Landing State Beach.

Monterey har et mildt klima med gennemsnitstemperaturer på 16 °C om vinteren og 22°C om sommeren.

 

 

Lyder California State University, Monterey Bay fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt