California State University, Northridge

Cal State Northridge forkortes CSUN
 

Uddannelse på California State University, Northridge

California State University, Northridge (CSUN) er et af de største universiteter i USA. Hvert år rejser næsten 3,000 internationale studerende til CSUN for at studere og nyde livet i det sydlige Californien. Beliggende i hjertet af San Fernando Valley, ligger CSUN kun få minutter fra Down town Los Angeles, de berømte kyster og al underholdningen.

Hvilke studiemuligheder har jeg?

KILROY arbejder med Tseng College på CSUN, og kan hjælpe dig med at ansøge om et semester eller to i USA. Dette giver dig adgang til at studere side om side med internationale og amerikanske studerende i 1-2 semestre. Så hvis du drømmer om at læse et semester (måske to) i USA, så er California State University, Northridge den perfekte mulighed.

Hvorfor skal jeg læse på California State University, Northridge?

  • Det er en fantastisk mulighed for at udforske det sydlige Californien med de berømte strande, Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Disneyland og meget mere. Som studerende kan I arrangere weekendture til Grand Canyon, Las Vegas, San Diego og San Francisco.
  • Mange spændende fag - som studerende kan du vælge mellem fag fra over 70 forskellige majors. 
  • Et multikulturelt og mangfoldigt studiemiljø - studerende på CSUN kommer fra over 100 forskellige lande!
  • CSUN’s enorme campus er som en park og større end Disneyland.
  • CSUN har et fantastisk campusliv for studerende med et Student Recreation Center og mere end 250 student clubs.
  • CSUN er en af de største engelsksprogede og college-forberedende institutioner i USA.

Akademisk omdømme

CSUN er anerkendt af Western Association of Schools and Colleges (WASC). CSUN har modtaget 28 specielle priser indenfor forskellige områder samt følgende anerkendelser:

  • The David Nazarian College of Business and Economics er blevet tildelt titlen som en af bedste Business Schools af Princeton Review, og er akkrediteret af AACSB.
  • CSUN’s Mike Curb College of Arts, Media and Communication lå for nylig blandt de TOP 25 bedste filmskoler i USA i følge Hollywood Reporter. Det er en ledende institution indenfor kunst med pris-vindende undervisning indenfor sangundervisning, musicals og biografer.

Facts om CSUN:

Antal studerende: 40,000+

Antal internationale studerende: 3,000 hvert år

Akademisk kalender:
Efterårssemester - august til december
Forårssemester - januar til maj
Sommer session - juni til august

Hvad koster det at læse på California State University, Northridge?
Prisen for at læse på California State University, Northridge afhænger meget at fag og studieretning. For at modtage det præcise beløb samt et ca. budget over hvad et semester eller to i Californien koster samlet, anbefaler vi, at du kontakter en af KILROYs dygtige studievejledere. KILROY's studievejledning er gratis.

Lyder California State University, Northridge fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt