California State University, Northridge

Studerende i Los Angeles

Studerende i Californien

CSUN ligger i Northridge området af Los Angeles, mindre end 30 minutter fra Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica og strandene.

Northridge er et nabolag i Los Angeles, Californien i San Fernando Valley. Northridge er et sikkert og hyggeligt område i en forstad til Los Angeles. Der er masser af restauranter, biografer og boliger til studerende.

Hvad vil du opleve når du ikke skal studere i Californien?

CSUN ligger kun en kort køretur fra Californiens seværdigheder såsom Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Malibu Universal Studios og Disneyland. Mange studerende har en bil, men CSUN har også gratis transport til den nærmeste Metrolink station som forbinder busser og toge til det meste af Los Angeles og omegn.

De studerende bliver del af et multikulturelt miljø - både på campus og i nabolaget. Store personligheder besøger med jævne mellemrum CSUN for at holde taler og undervise, og folk fra underholdningsbranchen underviser i klasserne.

Vejret i Californien

I gennemsnit er der 288 soldage per år i San Fernando. Vejret er meget varmt og i juli kan det komme helt op på 35 grader.

Lyder California State University, Northridge fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt