California State University, Northridge

Studerende i Los Angeles

Campus & bolig på California State University Northridge

CSUN ligger på et 365 hektarer stort område i hjertet af Los Angeles' San Fernando Valley. CSUN er et livligt og mangfoldigt universitet med over 40,000 studerende og 4,000 ansatte. Campuset har nymoderne bygninger såsom Valley Performing Arts Center og Student Recreation Center.

Facilititeter på universitetet

Af faciliteter på CSUN kan nævnes Oviatt Biblioteket, med over 1.4 millioner bøger, computerrum, sport og atletik faciliteter, recreational centers, bank, student health center. Der er også butikker, restauranter og supermarkeder i gå afstand fra campus. 

Underholdning på universitetet 

I løbet af skoleåret tilbyder CSUN hundredevis af events såsom koncerter, film, gæsteforlæsere og sports konkurrencer. 

Bolig på universitetet

Størstedelen af studieboliger uddeles af CSUN campus boligkontor som du kan besøge for at få mere information om studieboliger.

Det er muligt at få bolig på campus gennem University Park lejligheder, som ligger i den nordlige del af campus. Der er møblerede to-værelses lejligheder med faciliteter såsom swimmingpools, løbebane, basketball og sand volleyball baner. Computerrum er også tilgængelige for dem der bor der. Der er også internet adgang til dem der har deres egne computere.

Support på universitetet

Som semester studerende på CSUN kan du få akademisk vejledning og gode råd når du skal vælge fag, registrering og general assistance i løbet af semestret for at gøre studielivet på campus endnu nemmere.

Lyder California State University, Northridge fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt